• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
1kpl jäljellä

Itävaltalaiset Mk1 Maihinnousukengät Käytetyt

Itävaltalaiset Mk1 Maihinnousukengät Käytetyt, kestävää armeijalaatua, käytetyt, hyväkuntoiset, mustat, nahkaa. Ulkonäkö vaihtelee aina kun puhutaan käytetyistä maihareista.

Jos tämä malli on haluamassasi koossa loppu löydät rinnakkkais tuotteen tästä.

 

59,00 €

4.00 out of 5 based on 1 customer rating(s)
1 Review(s)
Tyhjennä valinta

Itävaltalaiset Mk1 Maihinnousukengät Käytetyt, käytetyt, värivalikoimana musta, nahkaa, armeijan ylijäämää, todella hyvässä kunnossa, kuten kuvista näkyy

Itävaltalaiset Mk1 Maihinnousukengät Käytetyt

Jos etsit hyviä ja pitkävartisia käytettyjä maihareita, niin älä etsi enää. Nämä maiharit ovat ratkaisu kaikenlaisiin jalkineisiin liittyviin käyttötarpeisiin. Itävaltalaiset maiharit ovat siistit ja malliltaan normaalit varsikengät. Tuttuun tapaan nämä maiharit ovat valmistettu yhdestä kestävimmistä materiaaleista, eli nahasta. Ei reikiä, vain normaalia armeija kulutusta.

Rakenne

Lestin leveys on sopiva suomalaiseen jalkaan. Parasta käytetyissä maihareissa on se, että joku muu on jo hoitanut niiden ns. sisäänajamisen, eli muutamat tuskalliset käyttöviikot on hoidettu alta pois. Nauhasilmiä maihareissa on yhteensä viisi kappaletta ja sitä ylemmät lenkit ovat pikalenkkejä (4kpl). Tämä nopeuttaa kenkien sitomista hurjasti, sillä nauhat vain ohjataan oikeisiin kohtiin ja kiristetään.

Muuta

Kumpaakin mallia Mk1 ja Mk2 on saatavana epässäännöllisen säännöllisesti, laita itsesi odotuslistalle mikäli haluat kyseiset maiharit. Tutustu myös muihin käytettyihin maihinnousukenkiimme!

Kengänhoito

Näiden maiharien hoito on erittäin helppoa. Laita reilu kerros lankkia päälle ja anna kuivua mahdollisimman pitkään. Lopuksi hankaa ylimääräinen lankki pois. Helppoa kuin mikä. Huolehdi kuitenkin siitä, että kenkä on putsattu kunnolla ennen lankkaamista. Voit myös käyttää erilaisia nahalle tarkoitettuja balsameja tai minkkiöljyjä nahan kunnon ylläpitämiseen.

Huom! Maihareiden mukana ei toimiteta pohjallisia, joten ne kannattaa tilata samaan syssyyn. Jos tämä malli loppuu sen korvaa Itävaltalainen Maihari Mk2., tutustu tästä!

Tästä hyvät yleispohjalliset maihareihin!

– Itävaltalaiset armeijakengät
– Kengät ovat käytettyjä, mutta hyväkuntoisia
– Nahkaa
– Mustat
– Korkea varsi

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus