ALE Varasto loppu

Itävaltalaiset Mk2 Maihinnousukengät Käytetyt

Itävaltalaiset Mk2 Maihinnousukengät Käytetyt, armeijalaatua, käytetyt, erittäin hyväkuntoiset armeija maiharit, todella tukeva pohjarakenne, mustat, nahkaa

 Rajoitettu erä, toimi nopeasti! Tutustu myös muihin kenkiimme tästä

50,00 € – 59,00 €

Tyhjennä valinta

Itävaltalaiset Mk2 Maihinnousukengät Käytetyt, käytetyt, musta, nahkaa, erittäin hyväkuntoiset, pehmustettu varsi, aitoa armeijan ylijäämää

Itävaltalaiset Mk2 Maihinnousukengät Käytetyt

Tuli varastoon tälläiset Itävaltalaiset Mk2 Maihinnousukengät. Jos etsit hyviä ja pitkävartisia käytettyjä maihareita, niin älä etsi enää. Nämä maiharit ovat ratkaisu kaikenlaisiin jalkineisiin liittyviin käyttötarpeisiin. Itävaltalaiset maiharit ovat siistit ja malliltaan normaalit varsikengät. Tuttuun tapaan nämä maiharit ovat valmistettu yhdestä kestävimmistä materiaaleista, eli nahasta.

Rakenne

Lestin leveys on sopiva suomalaiseen jalkaan. Parasta käytetyissä maihareissa on se, että joku muu on jo hoitanut niiden ns. sisäänajamisen, eli muutamat tuskalliset käyttöviikot on hoidettu alta pois. Nauhasilmiä maihareissa on yhteensä viisi kappaletta ja sitä ylemmät lenkit ovat pikalenkkejä (6 kpl). Tämä nopeuttaa kenkien sitomista hurjasti, sillä nauhat vain ohjataan oikeisiin kohtiin ja kiristetään. Nyt on kyseessä astetta paksummin vuorattu malli, verrattuna Mk1 “kesäversioon”.

Muuta

Näiden maihinnousukenkien hoito on erittäin helppoa. Laita reilu kerros lankkia päälle ja anna kuivua mahdollisimman pitkään. Lopuksi hankaa ylimääräinen lankki pois. Helppoa kuin mikä. Huolehdi kuitenkin siitä, että kenkä on putsattu kunnolla ennen lankkaamista. Voit myös käyttää erilaisia nahalle tarkoitettuja balsameja tai minkkiöljyjä nahan kunnon ylläpitämiseen. Tämä malli on todella laadukkaasti valmistettu, varsiosa on hiukan pehmustettu ja pohjassa on vahva taktoripohja-kuviointi. Suurin ero aikaisempaan malliin on juuri varren pieni toppaus.

Itävaltalaisten maiharimallien erot

Nyt esittelemässämme Mk2-mallissa myös muutama toppaamaton malli mukana. Suurin ero on pohjan paksuus joka on siis tässä Mk2 mallissa paksumpi ja varressa on hiukan enemmän pehmustetta ja vielä kengännauha lenkit ovat erilaiset kuin Mk1. mallissa. Tervetuloa myymäläämme ostoksille niin saat juuri haluamasi koon ja mallin. Varaamme  oikeuden toimittaa aina tuon topatun talvimallin – sillä sellaisena tämä “paksumpi” versio käytännössä tunnetaan – ja ilmoitamme erikseen asiakkaalle mikäli tilatussa koossa on jäljellä vain tuota toppaamatonta versiota. Mikäli taas haluat juuri tuon kevyemmän mallin, niin harkitse Mk1 “kevätmaiharia” tai tiedustele meiltä etukäteen sähköpostitse agentti@salainenagentti.fi tai 010 6173 700, onko sitä saatavilla.

Jos oma kokosi on loppu lisää itsesi oikean koon kohdalle odotuslistalle, ilmoitamme kun kenkiä on tullut lisää!

Huom! Maihareiden mukana ei toimiteta pohjallisia, joten ne kannattaa tilata samaan syssyyn. Täältä löydät hyvät yleispohjalliset maihareihin!

Mikäli kaipaat samantyylistä kenkää, kuin Suomen armeijan M91:t, niin hyvin samanhenkiset Saksan armeijan BW Maihinnousukengät v. 2000 mallin löydät täältä!

– Itävaltalaiset armeijakengät tai maihinnousukengät
– Aitoa ylijäämää
– Maiharit on käytettyjä, mutta hyväkuntoisia
– Sataprosenttita nahkaa
– Mustat
– Korkea varsi, jykevä pohja
– Pehmustettu vuori

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus