• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Jääkärireppu 60L Vihreä

Jääkärireppu 60L Vihreä, erittäin tilava ja laadukas kantoväline, vihreä sotilasväri, kantokapasiteetti 60 litraa, runsaasti MOLLE-kiinnitysmahdollisuuksia, valmistaja CPE – Suomi

Huippulaadukas kotimainen sotilasreppu! Tilaa helposti verkkokaupastamme, rajoitettu erä !

178,00 €

Jääkärireppu 60L Vihreä, erittäin tilava ja laadukas kantoväline, vihreä sotilasväri, kantokapasiteetti 60 litraa, runsaasti MOLLE-kiinnitysmahdollisuuksia, valmistaja CPE – Suomi

Jääkärireppu 60L Vihreä

Noin 60-65-litrainen sotilasreppu haussa? Älä etsi enää! Kotimaiselta armeijavarusteiden valmistajalta CPE:ltä rysähti meille kookas jermureppu, jonka fiilis on suoraan Puolustusvoimien varustevarastolta. Ilman sitä pirun neppailua ja odottelua, eli pelkästään positiivisessa merkityksessä tällä kertaa. Tästä isosta taktisesta kolmen päivän repusta on kaikkeen mahdolliseen käyttöön, sillä kantomukavuus säilyy painon noustessa erinomaisten pehmustettujen ja säädettävien hihnojen avulla. Olkahihat ja vyötäröremmin saa kiristettyä todella tiukoiksi, jolloin painavakin reppu pysyy tiukasti kiinni vartalossa. Repussa on iso päätila, jonka saa suljettua umpeen elastisella kiristettävällä sukalla. Näin tavarat pysyvät myös järjestyksessä matkan ajan. Lisäksi päätaskun saa auki ylhäältä sekä vetoketjujen avulta etupuolelta. Pääosion sulkuläppä on samaten todella tilava ja sen alle saa sullottua kunnolla tavaraa, kuten märän kuoritakin tai sadetakin. Pari vetoketjullista sivutaskua vetävät täyden litraisen vesipullon ja kourallisen suklaapatukoita. Repun ympäröimät kiinnitys ja kiristysremmit mahdollistavat lisätaskujen, sadesuojien tai esimerkiksi makuualustan kiinnittämisen.

Materiaali

Koko laukku on tehty cordura-nylonkankaasta, joka on tuttua materiaalia eri armeijavarusteista. Erittäin repäisylujaa kamaa, joten tikkaukset kestävät, eivät mahdolliset pikkureiät leviä samalla tavoilla kuin puuvillakankaassa esimerkiksi.

Mitat

Täysin maksimimitoille sullottuna rinkka on kooltaan 65 cm x 35 cm x 35 cm. Kiristettävillä remmeillä timmiksi vedettävän rakenteensa ansiosta rinkan saa vedettyä tiukaksi, jolloin se pysyy järkevän timminä pakettina myös tyhjempänä. Suosittelemme pakkaamaan perinteiseen tapaan painavat tavarat pohjalle, jotta painopiste on mahdollisimman matalalla ja lähellä kehoa.

Muuta

Pehmustetut olkahihnat ovat hyvin säädettävissä ja muunneltavuuden kruunaa säädettävä vyötärökiristysnauha. Kun kaikki säädöt saa kohdilleen, tällä repulla voi lähteä niin patikkamatkalle, kunhan ei aio aivan tolkuttoman pitkää reissua tehdä täyteen ahdettuna ja maksimipainoon kiristettynä. Hartiahihnoista löytyy kummaltakin puolelta kiinnitystilaa lisävarusteille ja remmeihin voikin sitten ripustaa esimerkiksi karbiinihakasilla kätevästi tavaraa. Vyötäröremmi vetää repun tukevasti kiinni kehoon. Tuuletusta edesauttaa selkää vastaan painautuva hengittävä verkkorakenne, jonka alla on muotoiltu ja tukeva selkäpehmustus. Lisäksi repun korkeutta voi säätää kätevästi erikokoisilla kantajille tarranauhallisen olkahihnaston avulla. Katso ominaisuudet tarkemmin tuotekuvista! Niitä on paljon!

Tutustu täydelliseen varustelaukkuvalikoimaamme tästä!

– Valmistaja CPE, Suomi
– Erittäin tilava sotilasreppu
– Vihreä
– Runsaasti säätövaraa
– Kätevät sulut päätaskussa
– Vetoketjullinen läpivienti repun etupuolella
– Runsaasti MOLLE-lenkkejä lisätaskuja varten
– Paljon pieniä lisäosioita
– Samalainen kuin armeijan vauhtisäkki mutta huomattavasti parempi!

Saatat myös pitää...