• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Jackson Parka Vihreä

Jackson Parka Vihreä, lämmin pitkämallinen talvitakki puuvillakuosilla ja irroitettavalla vuorella, slim-fit malli, erinomainen hinta-laatusuhde, valmistaja Vintage Industries – Hollanti

245,00 €

Tyhjennä valinta

Jackson Parka Vihreä, lämmin pitkämallinen talvitakki puuvillakuosilla ja irroitettavalla vuorella, erinomainen hinta-laatusuhde, valmistaja Vintage Industries – Hollanti

Jackson Parka Vihreä

Otetaan hieman amerikkalaista fishtailia ja lisätään ripaus saksalaista armeijaparkaa. Sekoitetaan ja… BOOM! Meillä on käsissämme yksi parhaista tulevan talven takkimalleista. Jackson Parka Vihreä on perinteikkään näköinen ja käytännöllinen talvitakki, jonka kuosi miellyttää yksinkertaisuudellaan. Mitä sitä turhia koreilemaan, kun perusasiat ovat kunnossa! Takki ulottuu mukavasti reiden päälle, kiinteä huppu lämpöisen kookas ja kauluksenkin saa vedettyä korkealle, joten kylmä ei taatusti pääsee häiritsemään Jacksonin kantajaa. Ai niin, ja onhan tässä täydellinen lämpövuorikin, jonka saa tarvittaessa irti. Näin Jacksonista on talvitakin lisäksi myös välikelin takiksi. Todella miellyttävä Parkatakki kokonaisuus!

Materiaali

Pintakangas on puuvillaa. Sisävuori on puolestaan polyesteriä ja irroitettava lämpövuori puuvillaa. Käsittelemällä kangas esim. Hey Tekstiilikyllästesuihkeella takki kestää paremmin kosteutta.

Muuta

Takissa on fishtailmaiset kiristimet vyötäröllä, joten takin saa halutessaan kiristettyä  huomattavasti. Myös huppua saa kiristettyä tiukemmaksi tuulen ja pyryn varalta. Etuvetoketju suojataan napitettavan läpän alle ja hihojen resorit pitävät lämmön takin sisällä. Eurooppalaiseen parkatyyliin Jacksonissa on myös olkapoletit. Jackson Parka takkia on saatavana myös mustan värisenä, Tutustu tästä!

Koot

Jakson Parka Vihreä talvitakkia on saatavana koot: M – XXL. Istuvuus on slim fit eli ota suoraan kokoa isompi takki kuin mitä normaalisti käytät. Kuvien mallina toimii 178cm/74kg mies ja hänellä on yllää XL-koko, jolloin istuvuus on sopivan rento ja allekin mahtuisi vielä huppari tai paksumpi paita.

Käsin mitattuina Jacksonin L-koko menisi noin 160-175cm ja 65-75kg kokoisille, XL-koko menisi 170-185cm ja 75-85kg sankareille, XXL puolestaan 180-195cm ja 85-95kg jässiköille. Älkää välittäkö noista kirjainkokomerkinnöistä. Hollantilaisilla nyt sattui olemaan tuollainen päivä kokoja päättäessään..

– Valmistaja Vintage Industries
– Pitkä talviparka
– Irroitettava vuori
– Vihreä
– Kookas huppu
– Kiristettävä vyötärö
– Resorihihat

Jos jokin haluamasi koko Jackson Parkasta tai muista Vintage Industries takeista on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun takkisi on saapunut varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi takin!

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!