facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Jeep Cap Akryyli Lippapipo Musta

14,99 

0 out of 5

Jeep Cap Akryyli Lippapipo Musta, tyylikäs, lipalla varustettu pipo, 100% akryyliä, yhdenkoon pipo joka joustaa pään mukaan. Saatavana myös seuraavissa väreissä: valkoinen  ja vihreä, valmistaja Fostex

Suoraan varastossa / myymälässä

Kuvaus

Jeep Cap Akryyli Lippapipo Musta, tyylikäs, lipalla varustettu pipo, 100% akryyliä, valmistaja Fostex

Jeep Cap Akryyli Lippapipo Musta

Jeep Cap Akryyli Lippapipo Musta on alunperin suunniteltu jenkkiarmeijalle toiseen maailmansotaan kypäränaluspipoksi. Sen tarkoitus ei ollut pelkästään lämmittää päätä, vaan myös mukavoittaa painavan kypärän käyttöä. Jeep cappia käytettiin sellaisenaankin, ihan noin niinkuin pipona.

Materiaali

Pipo on valmistettu akryylista. Materiaalin joustavuuden ansiosta yksi koko sopii kaikille. Saatavana myös monessa muussa värissä sekä villaversiona!

Alkuperäinen malli on tehty Yhdysvaltain armeijalla, malli M 1941 wool knit cap. Alkuperäistä armeija mallia tehtiin toisesta maailmansodasta eteenpäin ja vain villasta. Akryyli materiaalina on tullut käyttöön vasta 1980-luvulla.

– Valmistaja Fostex
– Valmistettu akryylistä jotenka ei pitäisi kutista niinkuin villainen versio
– Yksi koko sopii kaikille
– Väri musta

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä