facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Jeep Cap Akryyli Lippapipo Vihreä

14,99 

0 / 5

Jeep Cap Akryyli Lippapipo Vihreä, tyylikäs lipalla varustettu pipo, 100% akryyliä. Saatavana myös seuraavissa väreissä: valkoinen  ja musta, valmistaja Fostex

Vain 4 varastossa

Kuvaus

Jeep Cap Akryyli Lippapipo Vihreä, tyylikäs, lipalla varustettu pipo, 100% akryyliä, valmistaja Fostex

Jeep Cap Akryyli Lippapipo Vihreä

Jeep Cap Lippapipo on alunperin suunniteltu jenkkiarmeijalle toiseen maailmansotaan kypäränaluspipoksi. Sen tarkoitus ei ollut pelkästään lämmittää päätä, vaan myös mukavoittaa painavan kypärän käyttöä. Jeep cappia käytettiin sellaisenaankin, ihan noin niinkuin pipona.

Materiaali

Pipo on valmistettu akryylista. Materiaalin joustavuuden ansiosta yksi koko sopii kaikille. Saatavana myös monessa muussa värissä!

Alkuperäinen malli on suunniteltu Yhdysvaltain armeijalla, malli M 1941 wool knit cap. Tämä malli otettiin toisen maailmansodan aikana. Alkuperäinen malli on villaa, nykyään myös akryylimalli on nostanut kovasti suosiota.

– Valmistaja Fostex
– Valmistettu akryylistä
– Yksi koko sopii kaikille
– Väri tummanvihreä/vihreä

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä