facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

JENKKI M65 TAKKI KÄYTETTY

127,00 

0 out of 5

Aito amerikkalainen jenkki M65 kenttätakki, vihreä, ylijäämäämää, käytettyjä, hyväkuntoisia, U.S Army -rintamerkki, irroitettava lämpövuori

Poista

Kuvaus

Aito amerikkalainen jenkki M65 kenttätakki, vihreä, ylijäämää, käytettyjä, hyväkuntoisia, U.S Army -rintamerkki, irroitettava lämpövuori

Jenkki m65 takki käytetty

Ylijäämätakit ovat nykyään harvinaista herkkua, varsinkin näin kun on kyseessä hyväkuntoiset M65 rotsit. Kun niitä löytyy, on sitten murheena se saatavilla oleva kokolajitelma, joka on yleensä suppea ja vain pieniin kokoihin rajoittuva. Agentti katsoo tilannetta ”lasi-on-puoliksi-täysi” -mentaliteetilla ja on ylpeä esitellessään taas kerran sen ainoa oikean maiharitakin! Taskut ovat isoja, oikeilla paikoillaan ja tikattu niin lujasti kiinni paksuun puuvillakankaaseen, etteivät irtoa kuin rälläkällä. On korkea kaulus, kiristettävät hihansuut, polettipaikat ja ryhtikiristys vyötäröllä.

Materiaali

100% puuvillaa.

Muuta

Takissa tulee mukana napitettava ja tarpeen mukaan irroitettava lämpövuori. Näin ollen takki on todellinen ympärivuotinen varuste ja ne jotka muistavat näiden original armeija ylijäämä takkien laadun, tietävät ettei ihan heti tarvitse toista takkia hommata! Tätä rotsia John J:kin pitäisi.

– Aito M65 maihinnousutakki
– Ylijäämää
– Vihreä
– Puuvillaa
– Hyväkuntoisia käytettyjä
– Irroitettava lämpövuori

Lisätiedot

Väri

Koko

XS, S, M

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä