• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

Jersey Beanie Pipo Musta

Jersey Beanie Pipo Musta, venyvä, ohut, pitkä versio, lämmin välikelin pipo, puuvillaa, valmistaja Brandit – Saksa

Näppärä ohut pipomalli rennolla istuuvudella ja kaiken lisäksi 100% puuvillaa!

15,00 €

Tyhjennä valinta

Jersey Beanie Pipo Musta, venyvä, ohut, pitkä versio normaalista urheilumallisesti tiukasta piposta, lämmin välikelin pipo, valmistaja Brandit – Saksa

Jersey Beanie Pipo Musta

Branditilta lävähti – ihan lävähti – myyntiin tälläistä mustaa pipoa nimeltään “Jersey”. Kyseessä on sopivan joustava päähine, jotta sen saa tiiviisti asemoitua pääkopan suojaksi oli tukkaa enempi tai vähempi, joten se sopii myös kypärän alle tai lämpimämmän talvihatun kanssa. Erinomaisen laadukas puuvillakangas tuo juuri mukavan elastisen tuntuman pipoon. Hyvä valinta esimerkiksi ulkoliikuntaan kolealla kelillä! Tämä versio on tuplasti pidempi versio kuin perusmallinen urheilupipo. Pipoa voi siis pitää muodikkaasti pitkänä tai taitella reunasta kerroksittain astetta lämpimämmäksi päähineeksi.

Materiaali

100% puuvillaa.

Koot

Tätä pipo on nyt saatavilla kahdessa koossa eli M/L ja XL/XXL. Pipot ovat elastisia rakenteeltaa, joten ne mukaituvat myös isopäisemmille immeisille, mutta valmistaja ilmoittaa hattukooksi suunnilleen (M/L) 58 ja (XL/XXL) 60, mutta nuo ovat mielestämme vähän alakanttiin. Isopäät huomio! XL/XXL sopii kyllä aikamoisen ämpärin ympärille, joten rohkeasti testaamaan vaan!

Muuta

Puuvillaisen materiaalinsa ansiosta Jersey on todella ohut, mutta tarjoaa silti runsaasti lämmöneristystä ja sopii erinomaisesti pakkaskelien reippailuun. Tähän malliin on myös mahdollista tehdä brodeeraus esimerkiksi yrityskäyttöön! Tutustu värikkääseen kotimaiseen samantyyliseen Chill-pipomalliin tästä!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Musta
– Pidempi pipomalli
– Ohut, käärittävä rakenne
– Puuvillaa

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus