• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

K2 Softshell Sormikkaat Musta

K2 Softshell Sormikkaat Musta,  vettä ja likaa hylkivät hanskat, älylaitekäyttöön sopivat sormenpäät, erinomainen grippi eli lumilapiot ynnä muut pysyy hyppysissä hyvin, valmistaja Fostex

Lämpimät hanskat, jotka kädessä onnistuu myös älylaitteiden käyttö!

28,00 €

Tyhjennä valinta

K2 Softshell Sormikkaat Musta, vettä ja likaa hylkivät hanskat, rannekiristys, erinomainen grippi eli lumilapiot ynnä muut pysyy hyppysissä hyvin, valmistaja Fostex

K2 Softshell Sormikkaat Musta

Ulkona saattaa olla jo vähän napakka keli, joten hanskat on pakko pitää mukana, mutta sorminäppäryys kärsii lapasia sun muita noukkareita käyttäessä. K2-hanskat on samalla lämpipät ja säänkestävät, ja näistäkin huolimatta, voit käyttää älylaitteitasi ne kädessä. Saat siis modernit ulkoiluhansikkaat aina pikkupakkasille asti ilman paksujen talvihanskojen huonoja puolia. K2:ssa on myös näppärä rannekiristys, joten hanskat saa istumaan vimosen päälle kunnolla.

Muuta

Näissä vettähylkivissä ja tuultapitävissä hanskoissa on sen verran lämmöneristystä, että kädet pysyvät lämpiminä alkutalveen asti, eikä mikään estä pukemasta vaikka kunnon nahkaisia lapasia päälle todella kovilla pakkasilla. Laadukkaat, edulliset ja tehokkaat. Näitä ominaisuuksia löydät kaikista Agentin uutuushansikkaista.

Mitä jos tuote on loppu!?

Jos jokin haluamasi koko on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle, kunhan vain muistat lisätä oikean sähköpostiosoitteen. Saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen tee tilaus nopeasti, jotta varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

Tutustu muihin saman valmistajan hanskoihin ja nahkarukkasiin tästä!

– Valmistaja Kamkeris
– Vettähylkivät hanskat
– Tuultapitävä vuori
– Rannekiristys
– Musta
– Vetoketjukiristys kämmenselässä

Saatat myös pitää...