• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Kangasvyö D-Ring Metallisolki Eri Värejä

Kangasvyö D-Ring Metallisolki Eri Värejä, perinteinen ns. ”web belt”, jonka voi tarvittaessa lyhentää kotikonstein, d-ring metallisoljella

Erä irtokangasvöitä! Astetta tuhdimpia ja vielä sopuhintaan!

28,80 €

Tyhjennä valinta

Kangasvyö D-Ring Metallisolki Eri Värejä, perinteinen ns. ”web belt”, jonka voi tarvittaessa lyhentää kotikonstein, d-ring metallisoljella joka varmasti kestää pitempääkin kulutusta.

Kangasvyö D-Ring Metallisolki Eri Värejä

Erä irtonaisia kangasvöitä Surpluksen ja Branditin reisitaskuhousumalleista. Tälläinen web belt eli perinteinen kangasvyö on tosiaan superhelppo lyhentää itse ja siihen homman tarvitset vain sakset. Leikkaa vyö sopivan pituiseksi ja valmis! Leikattuun kohtaa kannattaa laittaa esim. liimaa jotta ei lähde purkaantumaan.

Materiaali

Kaikki kangasvyöt on valmistettu 100% puuvillasta. Solki on mustaksi maalattua metallia.

Eri värejä ja mittoja

Koska vyöt on alunperin tarkoitettu eri housumalleihin – jo klassikkostatuksen saaneisiin Royal Vintage- ja uudempiin  Premium Vintage -reisitaskuhousuihin – ne ovat eri mittaisia. Alta löydät mitä mittaa on tarjolla missäkin värissä kun valitse värin alasvetovalikosta:

Blackcamo – 130 cm pitkä, 5 cm leveä

”Mustaharmaa” (eli lyhyempi Blackcamo) – 122 cm pitkä, 5 cm leveä

Musta (niittirei’illä) – 120 cm pitkä, 5 cm leveä

Coyote/khaki – 115 cm pitkä, 5 cm leveä

Ruskea – 115 cm pitkä, 5 cm leveä

Vyöt ovat erimittaisia – katso tarkat mitat yltä! – mutta jokainen on 5 cm leveä, joten ota se huomioon vyötä hommatessasi. Mustan niittireikäisen version istuvuutta voit katso tuotekuvien loppupäästä. Mallina toimi 75kg painoinen normaalivartaloinen mies, jolloin vyötä jäi runsaasti yli, mutta kangasvyö on helppo pujottaa vaikka selkäpuolelle asti ja tietenkin lyhentää kullekin sopivaksi lyhentämällä.

Mikäli joku väri on loppu tai siitä on kuva, muttei saldoja, on se loppuunmyyty. Lisää tuskin saadaan, joten suosittelemme turvautumaan muihin erittäin päteviin kangasvöihimme klikkaamalla tästä.

Muuta

Vöitä tulee myyntiin jokunen (2-3) kpl per väri ja koko, eikä lisää todennäköisesti saada. Pyysimme näitä varaosina vuosien saatossa kuluneiden vöiden korvaajiksi asiakkaillemme, eikä näitä aikanaan kuulunut. Nyt niitä pärähti sekä Branditilta että Surplukselta kerralla, eikä keksitty mitä muutakaan tehdä kuin laittaa myyntiin keskenään.

Miten D-Ring-solki toimii?

Vyö suljetaan ns. d-ring-soljella. Toinen pää sujautetaan soljen keskiosasta läpi ja pujotetaan takaisinpäin toisen rinkulan alta. Kiristetään vetämällä.

– Erä irtonaisia Branditin tai Surpluksen kangasvöitä
– Käytännössä identtisiä
– Pituudet 115-130 cm
– Leveys kaikissa 5 cm
– Mustat metallisoljet

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!