• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
 • Puhelin: 010-6173701
 • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Karesuando Råsto Tuplapuukko Ruskea

Karesuando Råsto Tuplapuukko Ruskea, kaksi puukko samassa kotelossa, kirkasteräiset, pohjoismaisista raaka-aineista valmistettu, lehmännahkatuppi, valmistaja Karesuvando – Ruotsi

Tyylikäs työkalu eräkäyttöön tai lahja ihmiselle jolla on jo kaikkea!

285,00 €

Karesuando Råsto Tuplapuukko Ruskea, kaksi puukkoa samassa kotelossa, kirkasteräiset, pohjoismaisista raaka-aineista valmistettu, lehmännahkatuppi, valmistaja Karesuando – Ruotsi

Karesuando Råsto Tuplapuukko Ruskea

Karesuando Råsto Tuplapuukko Ruskea, kunnon puukko on lähtökohta eräilyyn. Kunnon puukko myös kuuluu paimentokansojen DNA:han ja vielä jokin aika sitten vuoleminen, pilkkominen ja kaikenlainen nikkarointi siirtyivät isältä pojalle suomalaistenkin keskuudessa. Jos yksi pystyvät puukko on hyvä, kaksin kappalein on vielä paremmin! Suomalaisen silmiin puukossa on sitä jotain joka juontaa mielen metsään, polulle, käsin tehtävään työhön.

Karesuando/Kaaresuvanto (pohjoissaameksi Gárasavvon) on Muoniojoen varrella sijaitseva pikkuruinen kylä, jonka aluetta on sekä Ruotsin että Suomen rajojen sisällä. Alle tuhannen ihmisen paikkakunnalla ollaan luonnon helmassa ja sieltä päin ponnistava kirveentekijä on väsännyt perinnetyökaluja samanhenkiseen tyyliin jo vuodesta 1975. Karesuandon työkaluissa yhdistyvät työhön tarkoitettu käytettävyys, kauniit raaka-aineet ja käsityötaito, jotka varmistavat jokaisen puukon ja kirveen olevan pitkäikäinen toveri erämatkoilla tai jokapäiväisessä käytössä. Samalla jokainen tuotettu työkalu on oma yksilönsä, eikä ainutkaan valmis Karesuando ole samanlainen kuin seuraava.

Materiaali

Terän valmistukseen on käytetty maailmankuulua Sandvikin 12C27I terästä, joka on karkaistu HRC57-laadun standardit täyttäväksi. Molempien puukkojen kahvat ovat upeaa öljyttyä visakoivua eli mahdollisesti maailman kovinta puuta. Kahva pysyy hyppysissä erinomaisesti.
Mitat & paino

Isomman puukon terän kokonaispituus on 98 mm. ja pienemmän 75 mm.

Muuta

Karesuandon käsityönä tehdyt työkalut, puukot sekä kirveet ovat kaikki komeita esineitä. Siksipä niitä useimmiten ostetaan lahjoiksi ja ovatkin erittäin arvostettuja business-väen keskuudessa osoituksena pohjoisen ikiaikaisesta muotoilusta. On hienoa antaa lahja, jota voi oikeasti käyttää ja käyttöönhän Karesuandon prameimmatkin tuotokset tehdään. Nämäkin puukot olisivat kotonaan poromiehen vyöllä, nylkypuuhissa tai eräilijän työkaluina sekä ruokailuvälineinä. Ostat sitten lahjaksi tai käyttöön, et pety.

– Valmistaja Karesuando, Ruotsi
– Klassinen puukko, kahtena kappaleena
Lahjaesine
– Kahvat öljyttyä vaivaiskoivua
– Lapin terästä

Jos jokin haluamasi koko/malli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

Saatat myös pitää...

 • Varasto loppu, liity odotuslistalle

  Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

  CRKT Peck Taskuveitsi

  39,50 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • Varasto loppu

  CRKT M16 Zytel Taittoveitsi

  75,00 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • CRKT Art Deco Taittoveitsi

  69,99 €
  Lisää ostoskoriin Pikakatselu
 • Varasto loppu

  CRKT Kiss In The Dark Taittoveitsi

  49,99 €
  Lue Lisää Pikakatselu

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!