• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
 • Puhelin: 010-6173701
 • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
 • Tilaa uutiskirje
ALE 2kpl jäljellä

Karesuando Vuonjal Puukko Musta Tuppi

Karesuando Vuonjal Puukko Musta Tuppi, pieni eräpuukko, kirkasteräinen, pohjoismaisista raaka-aineista valmistettu, komea lehmännahkatuppi, valmistaja Karesuando – Ruotsi

Tyylikäs työkalu eräkäyttöön tai lahja ihmiselle jolla on jo kaikkea! Mustatuppinen on harvinainen versio

135,00 € 119,00 €

Karesuando Vuonjal Puukko Musta Tuppi, pieni eräpuukko, kirkasteräinen, pohjoismaisista raaka-aineista valmistettu, komea lehmännahkatuppi, valmistaja Karesuando – Ruotsi

Karesuando Vuonjal Puukko Musta Tuppi

Karesuando Vuonjal Puukko Musta Tuppi, kunnon puukko on lähtökohta eräilyyn. Kunnon puukko myös kuuluu paimentolaiskansojen DNA:han ja vielä jokin aika sitten vuoleminen, pilkkominen ja kaikenlainen nikkarointi siirtyivät isältä pojalle suomalaistenkin keskuudessa. Perinteinen puukko sopii eräilyyn ja Suomalaisen silmiin puukossa on sitä jotain joka juontaa mielen metsään, polulle, käsin tehtävään työhön.

Karesuando/Kaaresuvanto (pohjoissaameksi Gárasavvon) on Muoniojoen varrella sijaitseva pikkuruinen kylä, jonka aluetta on sekä Ruotsin että Suomen rajojen sisällä. Alle tuhannen ihmisen paikkakunnalla ollaan luonnon helmassa ja sieltä päin ponnistava kirveentekijä on väsännyt perinnetyökaluja samanhenkiseen tyyliin jo vuodesta 1975. Karesuandon työkaluissa yhdistyvät työhön tarkoitettu käytettävyys, kauniit raaka-aineet ja käsityötaito, jotka varmistavat jokaisen puukon ja kirveen olevan pitkäikäinen toveri erämatkoilla tai jokapäiväisessä käytössä. Samalla jokainen tuotettu työkalu on oma yksilönsä, eikä ainutkaan valmis Karesuando ole samanlainen kuin seuraava.

Materiaali

Terän valmistukseen on käytetty maailmankuulua Sandvikin 12C27I terästä, joka on karkaistu HRC57-laadun standardit täyttäväksi. Molempien puukkojen kahvat ovat upeaa öljyttyä visakoivua eli mahdollisesti maailman kovinta puuta. Kahva pysyy hyppysissä erinomaisesti.

Mitat & paino

Terän kokonaispituus on 76 mm. Veitsen kokonaispituus 177 mm ja painoa koko komeudelle kertyy tuppeineen 158 g.

Muuta

Karesuandon käsityönä tehdyt työkalut, puukot sekä kirveet ovat kaikki komeita esineitä. Siksipä niitä useimmiten ostetaan lahjoiksi ja ovatkin erittäin arvostettuja business-väen keskuudessa osoituksena pohjoisen ikiaikaisesta muotoilusta. On hienoa antaa lahja, jota voi oikeasti käyttää ja käyttöönhän Karesuandon prameimmatkin tuotokset tehdään. Nämäkin puukot olisivat kotonaan poromiehen vyöllä, nylkypuuhissa tai eräilijän työkaluina sekä ruokailuvälineinä. Ostat sitten lahjaksi tai käyttöön, et pety.

– Valmistaja Karesuando, Ruotsi
Klassinen puukkomalli
– Myös kaunis lahjaesine
– Kahvat öljyttyä vaivaiskoivua
– Lapin terästä
– Tässä paketissa tummakahvainen veitsi ja musta nahasta valmistettu tuppi

Saatat myös pitää...

 • Varasto loppu, liity odotuslistalle

  Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

  CRKT Art Deco Taittoveitsi

  69,99 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • Varasto loppu

  CRKT Kiss In The Dark Taittoveitsi

  49,99 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • Varasto loppu

  CRKT Peck Taskuveitsi

  39,50 €
  Lue Lisää Pikakatselu