• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
10kpl jäljellä

Käsikranaatti Taittoveitsi Musta

Käsikranaatti Taittoveitsi Musta, sileäteräinen leveäteräinen taittoveitsi, käsikranaatin tyyliin muotoiltu kahva, mustateräinen, erinomainen perusveitsi vaikkapa varastolle, suorateräinen versio, valmistaja Miltec

Hauskan mallinen yleisveisti arkipuurtamiseen!

Uusi erä saapuu varastoomme viikon 32 loppupuolella, tilaa ennakkoon!

15,00 €

Käsikranaatti Taittoveitsi Musta, leveäteräinen taittoveitsi, käsikranaatin tyyliin muotoiltu kahva, mustateräinen, erinomainen perusveitsi vaikkapa varastolle, suorateräinen versio, valmistaja Miltec

Käsikranaatti Taittoveitsi Musta

Tämä uusiin vuoden 2019 taittoveitsiimme kuuluva kompakti “Pineapple Knife” on kätevä yleisveitsi, joka käy sekä pieneen nikkarointiin, erämatkaajan käyttöön ja jokapäiväiseksi mukana kulkevaksi työkaluksi, esimerkiksi astetta rankempiin varastotöihin tai yleistyökaluksi. Veitsi on oiva lisä autoon/ hansikaslokeroon kolarin varalta, sillä veitsessä on vakiona turvavyöleikkuri sekä lasinsärkijä hamarassa. Veitsen leveä nelikulmainen terä on kätevän kokoinen ja tukeva erityisesti laatikon availuun sekä pakkausten purkamiseen.

Koko ja mitat

Veitsen kokonaispituus auki on noin 15 cm ja kiinni 8cm, joten kyseessä kompaktikokoinen taittoveitsi.  Terän leikkaavan osuuden pituus on noin 7 cm. Terä on 2-3 mm paksu.

Materiaali

Veitsen terä on lujaa 420HC-terästä.

Muuta

Veitsen terä lukittuu tukevasti avatessa ja lukitus avataan kahvan sisäpuolella sijaitsevasta kielestä. Taskuklipsi on mahdollista irroittaa oman maun mukaan. Paketointien avaaminen tai tarkka vuoleminen paljon näppärämpää, sillä tämän veitsen kahva mahdollistaa peukalon tukemisen veitsen hamaralle terään kuuluvan pyöreän tuen ansiosta ja etusormen saa veitsen terän alle suojattuun kaareen työskentelyä varten. Veitsen rakenne ja kahvan osat ovat ruuvein kiinni, joten ne voi tarpeen vaatiessa puhdistaa tai vaihtaa. Katso veitsen ominaisuuksia esittelevät tuotekuvat läpi tuosta vierestä!

– Valmistaja Miltec
– Monipuolinen yleisveitsi
– Tumma muotoiltu kranaatinmallinen kahva
– Terä 420HC-erästä
– Mustateräinen
– Irroitettava klipsikiinnitys
– Turvavyöleikkuri
– Lasinsärkijä