ALE 1kpl jäljellä

Knox Armory CWU-45 Pilottitakki Musta

Knox Armory CWU-45 Pilottitakki Musta, Knox Armory on Alpha Industriesin omistama ”halpamerkki”, jonka takit valmistetaan Kiinassa, valmistuttaja Knox Armory – USA

Poistotuote, saatavana vain OUTLET verkkokauppa osiostamme! Vain S-koko jäljellä!

78,00 € 66,30 €

Tyhjennä valinta

Knox Armory CWU-45 Pilottitakki Musta, perinteinen pilottimalli, korkeat taskut, leveät resorit, ryhdikäs verrattuna MA-1:een, valmistaja Knox Armory – USA

Knox Armory CWU-45 Pilottitakki Musta

Tuotemerkkiä ihmetteliville kerrottakoon heti kärkeen, että Knox Armory on niitä aitoja alkuperäisiä pilotteja valmistavan Alpha Industriesin omistuksessa oleva ns. halpamerkki, jossa kaikki takit valmistetaan Kiinassa. Tämä ei suoraan tarkoita että laatu olisi aivan hintavertailun mukaisesti huonompaa, mutta kyllähän eroa syntyy kun verrataan nelinkertaisesti arvokkaampiin emoyhtiön takkeihin. Perusmpuitteet ovat kuitenkin kohdallaan, sillä myös Knox Armory CWU-45 Pilottitakki mallissa on asianmukaiset kaulukset ja leveät resorit lämmönkarkailua estämässä.

Materiaali

Takissa ei ole lainkaan brodeerauksia ja se on valmistettu 100% nylon/polyesterkankaasta.

Muuta

Kaksi alataskua, yksi povitasku ja tikkivuori. Vyötäröllä ja hihojen suissa resorit. Mitoitus noudattaa suhteellisen orjallisesti Alphan omia kuvioita CWU-mallin osalta, vaikkakin se tietty istuvuus on näissä rennompi.

Koot:

Saatavilla vain yksi S-koko, joka menee kokohaarukalla 170-175cm 65-70kg ukkelille mainiosti. Istuvampana menee 178cm 74kg myymäläpäälliköllemmekin.

Katsasta tästä koko Alpha Industries-pilottitakkimallistomme!

– Valmistaja Knox Armory, USA
– Klassinen pilottitakkimalli
– Musta
– Korkeat taskut
– Leveät resorit
– Alpha Industriesin tytäryhtiön tuote

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus