• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Vain 1 varastossa

Kokoontaitettava Kenttävuode

Kokoontaitettava Kenttävuode, alumiinirunkoinen kokoontaitettava kenttävuode, kantolaukku, kevytrakenteinen, varasänky. Heitä vaikka auton takaluukkuun ja käytä kun tarve unelle tulee!

128,00 €

Kokoontaitettava Kenttävuode, alumiinirunkoinen, vihreä

Kokoontaitettava Kenttävuode

Vuodeosa valmistettu cordurakankaasta, väriltään vihreä. Kantolaukku sisältyy hintaan. Runko on alumiinin värinen. Kenttävuode mahtuu helposti takaisin kantolaukkuunsa.

Strategiset mitat:

Kasattuna pituus 92cm, korkeus 20cm, syvyys 11cm. Pituus avattuna 190cm, leveys ilman laitoja 55cm. Elikä luvut kertovat että on yhden hengen sänky. Osta kaksi kenttävuodetta ja laita ne nippusiteellä yhteen niin saat parisängyn. Mukavampi nukkua kenttävuoteessa kuin maanpäällä. Tähän kun hankit meiltä vielä aidon armeija huovan niin kyllä elämä hymyilee.

Muuta

Kenttävuode toimii myös varasänkynä kotona tai mökillä, siitä saa upean leikkipaikan lapsille tai  pidä autossa hätätilanteita varten. Kenttävuoteeseen on mahdollisuus ostaa lisätasku jolla saat vuoteen reunaan kaikkea tarpeellista kuten valaisimen, kirjan, matkavessan ja juomapullon. Tutustu myös aitoon Saksan armeijan tyynyyn.

– Valmistaja tuntematon army kenttävuoteiden valmistaja
– Kevytrakenteinen
– Helppo kasata ja purkaa, pakkautuu omaan kantopussiinsa

 

 

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!