• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 5kpl jäljellä

Kommando Villapaita ja Cousteau Pipo Graphite Tummanharmaa

Kommando Villapaita ja Cousteau Pipo Graphite Tummanharmaa, merinovillapaita ja merinovillapipo pakettina – säästä 26€, kotimaista laatutyötä, erittäin lämmin, molemmat tuotteet valmistettu Suomessa

Laadukas kotimainen villapaita ja kalastajapipo pakettihintaan!

 

211,00 € 185,00 €

Tyhjennä valinta

Kommando Villapaita ja Cousteau Pipo Graphite Tummanharmaa, merinovillapaita ja merinovillapipo pakettina – säästä 26€, kotimaista laatutyötä, erittäin lämmin, molemmat tuotteet valmistettu Suomessa

Kommando Villapaita ja Cousteau Pipo Graphite Tummanharmaa

Nyt kunnolla suomalaista laatuvaatetta pakettihintaan! Villapaita on erittäin istuva malli, kuten kunnon villapaidan pitää ollakin. Vahvikkeita ei ole unohdettu, sillä kommando villapaidassa on vahvikkeet kyynärpäissä ja olkapäissä. Olkapäissä myös polettipaikat. Hihanpituus on tuttuun tapaan erittäin reilu, jotta hihat voidaan tarvittaessa kääriä itselle sopiviksi. Pipo puolestaan on Agentin klassikkotuote eli Cousteau Pipo ja sen erikoisväritteinen Graphite eli grafiitinharmaa versio. Sekä paita että pipo on tehty samasta materiaalista.

Materiaali

Molemmat tuotteet on valmistettu 100% superwash-merinovillasta. Me valmistamme tuotteet Suomessa ja niitä valmistavat suomalaiset kutomoalan ammattilaiset.

Pesuohjeet

Suosittelemme erittäin alhaista pesulämpötilaa (max 30 astetta) ja erikoisvillapesua. Jos tilanne arveluttaa, niin villapesuaine ja käsipesu sekä perusteellinen tuuletus ovat parhaat toimet hajujen ja lian karkoittamiseksi.

Koot

Kuvien malli on 178cm/75kg ja pitää yllään M-koon villapaitaa. Loogisesti 185cm/90kg kaveri pitää taas 2XL-kokoa. Tästä voisi melkein päätellä, että muutos painossa +-5 kg muuttaa paidankokoa pykälällä suuntaansa.

Tämä villapaita on malliltaan sotilaallisen istuva ja totta kai venyvä. Siksipä mittojen lyöminen tiskiin on vähän vaikeaa, sillä kenen päällä paita sitten venyy ja milläkin tavalla sopivasta, on aikamoisen vaikea tehtävä. Nyrkkisääntönä kannattaa ottaa sen oman T-paitan/kauluspaidan koon mukaan oma tuttu koko ja luottaa siihen, että paita tosiaan istuu päälle oikein. Todella miellyttävä päällä ja kudontatekniikan ansiosta se myös joustaa käytössä.

Pipo puolestaan on mallia One Size eli yksi koko sopii useimmille. Kunnon kalastajapipon tapaan myös Cousteau venyy käyttäjänsä päähän ja istuu tukevasti sekä lämpimästi paikoillaan.

– Aito armeijavillapaitamalli ja kalastajanpipo nyt pakettina
– Valmistettu 100% villasta
Valmistettu Suomessa
– Merinovillaa
– Väri tummanharmaa / ”Graphite”

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!