facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
12 %
Säästä 26,00 €
ALENNUKSESSA
12 %
Säästä 26,00 €
ALENNUKSESSA
12 %
Säästä 26,00 €
ALENNUKSESSA
12 %
Jopa 26,00 €

Kommando Villapaita ja Cousteau Pipo Graphite Tummanharmaa

211,00  185,00 

0 out of 5

Kommando Villapaita ja Cousteau Pipo Graphite Tummanharmaa, merinovillapaita ja merinovillapipo pakettina – säästä 26€, kotimaista laatutyötä, erittäin lämmin, molemmat tuotteet valmistettu Suomessa

Laadukas kotimainen villapaita ja kalastajapipo pakettihintaan!

 

Poista

Kuvaus

Kommando Villapaita ja Cousteau Pipo Graphite Tummanharmaa, merinovillapaita ja merinovillapipo pakettina – säästä 26€, kotimaista laatutyötä, erittäin lämmin, molemmat tuotteet valmistettu Suomessa

Kommando Villapaita ja Cousteau Pipo Graphite Tummanharmaa

Nyt kunnolla suomalaista laatuvaatetta pakettihintaan! Villapaita on erittäin istuva malli, kuten kunnon villapaidan pitää ollakin. Vahvikkeita ei ole unohdettu, sillä kommando villapaidassa on vahvikkeet kyynärpäissä ja olkapäissä. Olkapäissä myös polettipaikat. Hihanpituus on tuttuun tapaan erittäin reilu, jotta hihat voidaan tarvittaessa kääriä itselle sopiviksi. Pipo puolestaan on Agentin klassikkotuote eli Cousteau Pipo ja sen erikoisväritteinen Graphite eli grafiitinharmaa versio. Sekä paita että pipo on tehty samasta materiaalista.

Materiaali

Molemmat tuotteet on valmistettu 100% superwash-merinovillasta. Me valmistamme tuotteet Suomessa ja niitä valmistavat suomalaiset kutomoalan ammattilaiset.

Pesuohjeet

Suosittelemme erittäin alhaista pesulämpötilaa (max 30 astetta) ja erikoisvillapesua. Jos tilanne arveluttaa, niin villapesuaine ja käsipesu sekä perusteellinen tuuletus ovat parhaat toimet hajujen ja lian karkoittamiseksi.

Koot

Kuvien malli on 178cm/75kg ja pitää yllään M-koon villapaitaa. Loogisesti 185cm/90kg kaveri pitää taas 2XL-kokoa. Tästä voisi melkein päätellä, että muutos painossa +-5 kg muuttaa paidankokoa pykälällä suuntaansa.

Tämä villapaita on malliltaan sotilaallisen istuva ja totta kai venyvä. Siksipä mittojen lyöminen tiskiin on vähän vaikeaa, sillä kenen päällä paita sitten venyy ja milläkin tavalla sopivasta, on aikamoisen vaikea tehtävä. Nyrkkisääntönä kannattaa ottaa sen oman T-paitan/kauluspaidan koon mukaan oma tuttu koko ja luottaa siihen, että paita tosiaan istuu päälle oikein. Todella miellyttävä päällä ja kudontatekniikan ansiosta se myös joustaa käytössä.

Pipo puolestaan on mallia One Size eli yksi koko sopii useimmille. Kunnon kalastajapipon tapaan myös Cousteau venyy käyttäjänsä päähän ja istuu tukevasti sekä lämpimästi paikoillaan.

– Aito armeijavillapaitamalli ja kalastajanpipo nyt pakettina
– Valmistettu 100% villasta
Valmistettu Suomessa
– Merinovillaa
– Väri tummanharmaa / ”Graphite”

Lisätiedot

Koko

M, L, XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä