• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
New

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Kommandopipo Yksireikäinen Musta

Kommandopipo Yksireikäinen Musta, paksua akryylia, yksireikäinen klassinen sotilasversio, yksi vahvistettu reikä, kylmien kelien hittituote, valmistaja Fostex

Klassnen yksireikäinen versio todella kylmiin olosuhteisiin!

12,00 €

Kommandopipo Yksireikäinen Musta, paksua akryylia, yksireikäinen klassinen sotilasversio, yksi vahvistettu reikä, kylmien kelien hittituote, valmistaja Fostex

Kommandopipo Yksireikäinen Musta

Tämä päähine on tuttu, elokuvissa pahisten (ja myös hyvistenkin) käyttämä kommandopipo. Yksireikäinen kommandopipo on tuttu vaate, jota näkyy elokuvissa pahisten käytössä. Alunperin ideana on ollut pitää naama vapaana jääpeitteestä kylmissä olosuhteissa. Nyt on kyseessä se klassinen yksireikäinen toisen maailmansodan ajoilta asti käytössä ollut malli.

Muuta

Tämä kommandopipo on valmistettu 100% akryylistä, joten tämä pipa ei kutita villan tavoin. Erittäin suosittu talven ulkoiluharrastuksiin, suojaa varsinkin perheen pienimpien naamaa viimalta ja kylmyydeltä. Yksi koko sopii päähän kuin päähän. Suosittelemme käsinpesua, erityisesti ensimmäisen pesun kohdalla.

Malli

Kommandopipost saat helposti tehtyä myös watchcap-tyyppisen pipon: käännä alareuna sisäänpäin niin pitkälle pipoa ylöspäin attä kaikki reiät peittyvät. Sitten vain käännät syntyneen alareunan ulospäin sopivalle korkeudelle; avot sinulla on pipo. Jos haluat palata kommandopipomalliin vedät vain reunasta alaspäin.

Muuta

Yksireikäistä kommandopipoa myymme tällä hetkellä vain mustana, mutta kolmireikäistä versiota on saatavana useita värejä. Valikoimasta löytyy mm. musta, vihreä, oranssi, valkoinen ja maastokuvioitu yksilö. Kaikki kommandopipot ovat yhtä kokoa ja sopivat suurimmalle osalle kansaa. Meiltä löydät myös astetta ohuemman Speed X-hupun, joka on kuin puuvillainen kypäränalushuppu.

– Valmistaja Fostex
– Musta
– Akryyliä
– Perinteinen yksireikäinen kommandopipomalli
– One Size

Saatat myös pitää...