facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Lahjakortti Myymälään

10,00 

0 out of 5

Lahjakortti Myymälään, kiukuttaako, kun ei millään keksi sopivaa lahjaa? Agentissakin on niin suuri tuotevalikoima, että sormi menee helposti suuhun, lahjakortilla voit ostaa juuri sen minkä itse haluat. Lahjakortti on helposti muutettavissa myös verkkokauppaamme sopivaksi! Salaisen Agentin lahjakortit ovat voimassa 3kk ostohetkestä.

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Kuvaus

Lahjakortti Myymälään ….Kiukuttaako, kun ei millään keksi sopivaa lahjaa? Agentissakin on niin suuri tuotevalikoima, että sormi menee helposti suuhun.

Lahjakortti Myymälään, Maailman paras lahjaidea!

Lahjakortti Salaisen Agentin myymälään on pirskatin kätevä, sillä lahjakortin saaja voi ihan itse hankkia sillä mitä haluaa. Unohda siis lahjatuskailut ja hanki vaikka koko perheelle helppokäyttöiset lahjakortit. Lahjakortti on voimassa 3kk ostohetkestä eteenpäin.

Muuta

Kyseinen lahjakortti toimii maksuvälineenä ainoastaan Helsingin myymälässämme. Jos haluat muutella lahjakortin loppusummaa, voit lisätä esimerkiksi 7 kappaletta 10€ lahjakortteja, ja saat 70 euron arvoisen lahjakortin. Mikäli haluat lahjakortteja useammalle henkilölle, suosittelemme ottamaan yhteyttä vaikka sähköpostilla tai asiakaspalvelu chattimme kautta

EMME TOIMITA LAHJAKORTTIA POSTIENNAKOLLA. TILAUS PITÄÄ MAKSAA ETUKÄTEEN!

ÄLÄ KÄYTÄ LAHJAKORTTIA TILATESSASI ALENNUSKOODEJA! LAHJAKORTIT TULEE TILATA 10€ VÄLEIN TASASUMMALLE!

Mikäli haluat, että postitamme lahjakortin, ota yhteyttä sähköpostilla agentti@salainenagentti.fi tai mieluiten puhelimitse 010-6173 702

Lisätiedot

Koko

10

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä