• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Lahjakortti Myymälään

Lahjakortti Myymälään, kiukuttaako, kun ei millään keksi sopivaa lahjaa? Agentissakin on niin suuri tuotevalikoima, että sormi menee helposti suuhun, lahjakortilla voit ostaa juuri sen minkä itse haluat. Lahjakortti on helposti muutettavissa myös verkkokauppaamme sopivaksi! Salaisen Agentin lahjakortit ovat voimassa 3kk ostohetkestä.

10,00 €

Lahjakortti Myymälään ….Kiukuttaako, kun ei millään keksi sopivaa lahjaa? Agentissakin on niin suuri tuotevalikoima, että sormi menee helposti suuhun.

Lahjakortti Myymälään, Maailman paras lahjaidea!

Lahjakortti Salaisen Agentin myymälään on pirskatin kätevä, sillä lahjakortin saaja voi ihan itse hankkia sillä mitä haluaa. Unohda siis lahjatuskailut ja hanki vaikka koko perheelle helppokäyttöiset lahjakortit. Lahjakortti on voimassa 3kk ostohetkestä eteenpäin.

Muuta

Kyseinen lahjakortti toimii maksuvälineenä ainoastaan Helsingin myymälässämme. Jos haluat muutella lahjakortin loppusummaa, voit lisätä esimerkiksi 7 kappaletta 10€ lahjakortteja, ja saat 70 euron arvoisen lahjakortin. Mikäli haluat lahjakortteja useammalle henkilölle, suosittelemme ottamaan yhteyttä vaikka sähköpostilla tai asiakaspalvelu chattimme kautta

EMME TOIMITA LAHJAKORTTIA POSTIENNAKOLLA. TILAUS PITÄÄ MAKSAA ETUKÄTEEN!

ÄLÄ KÄYTÄ LAHJAKORTTIA TILATESSASI ALENNUSKOODEJA! LAHJAKORTIT TULEE TILATA 10€ VÄLEIN TASASUMMALLE!

Mikäli haluat, että postitamme lahjakortin, ota yhteyttä sähköpostilla agentti@salainenagentti.fi tai mieluiten puhelimitse 010-6173 702

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!