• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
5kpl jäljelläSuositeltu

Laivastopaita

Perinteinen Laivastopaita, valkoinen, “Aku Ankka”-malli, sininen kaulus, valmistettu tuhdista hyttystenpistoista suojaavasta kankaasta, tyylikkäät messinkiset napit hihojenpäissä.

45,00 € – 49,00 €

Tyhjennä valinta

Perinteinen Laivastopaita, valkoinen, “Aku Ankka”-malli, sininen kaulus

Laivastopaita

Perinteinen Aku Ankka tyyppinen pitkähihainen paita on ikonisimpia asevoimien vaatteita ja kyllähän tämä jenkkimallinen versio on kaikista vaihdokeista siellä top tenissä. Navy-mallinen paita on viileä, tyylikäs ja ennenkaikkea ajaton verme kesämiehille, veneilijöille sekä historiallisista naamiaisasuista innostuville.

Materiaali

Puuvilla 35% polyester 65%.

Muuta

Vakiona paidassa on yläselkään asti ulottuva Aku Ankka -mallinen sinivalkoraitainen kaulus. Ei muuta kuin plumpsis! Suosittelemme tähän paitaan myös henkeen sopivaa lakkia, Tilaa tästä kunnon Navy lakki Aku Ankka paitaan Paidan alle kun sujautat vielä jonkun lukuisista telnyashka malleistamme niin kokonaisuus on täydellinen. Mukava pitkähihainen telnyashka.

Koot

Tässä paidassa on kokoja runsaasti: 50 – 62, jotenka isommille merimiehille löytyy myös hyvin kokoja. Katso ajankohtainen saldotilanne koko alasvetovalikosta.

– Perinteinen navy paita
– Valkoinen
– Sinivalkoinen kaulus
– Ikoninen vaate
– Messinkiset ankkurinapit hihoissa

Saatat myös pitää...