facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Laivastopaita

36,00 

0 out of 5

Perinteinen Laivastopaita, valkoinen, ”Aku Ankka”-malli, sininen kaulus, valmistettu tuhdista hyttystenpistoista suojaavasta kankaasta, tyylikkäät messinkiset napit hihojenpäissä.

Poista

Kuvaus

Perinteinen Laivastopaita, valkoinen, ”Aku Ankka”-malli, sininen kaulus

Laivastopaita

Perinteinen Aku Ankka tyyppinen pitkähihainen paita on ikonisimpia asevoimien vaatteita ja kyllähän tämä jenkkimallinen versio on kaikista vaihdokeista siellä top tenissä. Navy-mallinen paita on viileä, tyylikäs ja ennenkaikkea ajaton verme kesämiehille, veneilijöille sekä historiallisista naamiaisasuista innostuville.

Materiaali

Puuvilla 35% polyester 65%.

Muuta

Vakiona paidassa on yläselkään asti ulottuva Aku Ankka -mallinen sinivalkoraitainen kaulus. Ei muuta kuin plumpsis! Suosittelemme tähän paitaan myös henkeen sopivaa lakkia, Tilaa tästä kunnon Navy lakki Aku Ankka paitaan Paidan alle kun sujautat vielä jonkun lukuisista telnyashka malleistamme niin kokonaisuus on täydellinen. Mukava pitkähihainen telnyashka.

Koot

Tässä paidassa on kokoja runsaasti: 50 – 62, jotenka isommille merimiehille löytyy myös hyvin kokoja. Katso ajankohtainen saldotilanne koko alasvetovalikosta.

– Perinteinen navy paita
– Valkoinen
– Sinivalkoinen kaulus
– Ikoninen vaate
– Messinkiset ankkurinapit hihoissa

Lisätiedot

Koko

50, 52, 54, 56, 58, 60, 62

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä