facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
29 %
Säästä 20,00 €

Leatherman C33 Crater Monitoimiveitsi

68,80  48,80 

0 out of 5

Järkevän hintainen taittoveitsi! Leatherman C33 Crater Monitoimiveitsi, taittuva terä, pullonavaaja/kantoklipsi, 25 vuoden valmistajan takuu, valmistaja Leatherman – USA

Kuvaus

Leatherman C33 Crater Monitoimiveitsi, kompakti taskuveitsi, taittuva terä, pullonavaaja/kantoklipsi 25 vuoden valmistajan takuu

Leatherman C33 Crater Monitoimiveitsi

Leatherman on varmaankin maailman suosituin monitoimityökalujen valmistaja, eikä syyttä. Jokunen tovi sitten nahkamies laajensi mallistoaan myös taittoveitsiin. Nyt ei kuitenkaan puhuta ihan mistä tahansa perhosveitsistä, sillä suurimpaan osaan Leathermanin monitoimiveitsistä on ympätty mukaan paljon enemmän ominaisuuksia mitä muilla valmistajilla on tarjota. Täysin sileä leikkaava kääntöterä, pulloavaaja ja kantoklipsi tekevät tästä tuoteperheen uutukaisesta monitoimiveitsestä erittäin näppärän yleistyökalun jokaiselle. Jos kärsit jatkuvasta puutteesta ja tarvitset kompaktin sekä laadukkaan taittuvateräisen veitsen mukaasi, niin Letukan uusi C33 Crater on juuri oikea ratkaisu ongelmiisi.

Materiaali

Leatherman C33 Crater Monitoimiveitsen terä on valmistettu 420HC ruostumattomasta teräksestä. Kahva on nylonpinnoitteella käsiteltyä alumiinia.

Mitat & paino

Veitsen paino on vaatimattomat 66,9 grammaa. Veitsen kokonaispituus suljettuna on 9,82 cm. Terän pituus 6,6 cm.

25 vuoden valmistajan takuu.

– Valmistaja Leatherman, USA
– Taittuva terä
– Kantoklipsi/pullonavaaja
– Kompakti ja näppärä

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä