facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Leatherman MUT EOD Multityökalu

256,00 

0 out of 5

Leatherman MUT EOD Multityökalu, Leatherman MUT EOD + mollekotelo, valmistettu erityisesti taistelupioneerien tarpeita silmälläpitäen, niin ammattilais-, kuin harrastajakäyttöön, valmistaja Leatherman. USA, 25 vuoden vamistajan takuu.

Kuvaus

Leatherman MUT EOD Multityökalu, sisältää mollekotelon, valmistettu erityisesti taistelupioneerien tarpeita silmälläpitäen, niin ammattilais-, kuin harrastajakäyttöön, valmistaja Leatherman. USA, 25 vuoden vamistajan takuu.

Leatherman MUT EOD Multityökalu

Leatherman MUT EOD multityökalu soveltuu ammattikäyttöön tai erittäin vaativiin harrastuksiin. Lähes kaikki työt sujuvat huoletta, kun vyöllä tai taskussa on turvallinen ja luotettava monitoimityökalu. Jotta saat oikean käsityksen työkalun mahdollisuuksista, katso tuotetekstin alalaidassa näkyvä video. Firman ”Military” -puolen tuote, eli löytyy niin tehokkaat työkalut räjähteiden purkuun ja kokoamiseen sekä aseiden huoltoon ja hoonaamiseen. Itse työkalun modaaminen sujuu näppärästi Torx #8 -päisiä ruuveja käyttämällä.

Leatherman MUT EOD Multityökalu varusteet:

– Erityiset räjähde-/pioneeripihdit
– Nallipihdit
– Suora- / sahateräveitsi
– Pullonavaaja
– Taltta- ja ristipäämeisseli
– Vasara
– Leikkuukoukku
– Saha
– Naskali / patruunapesän puhdistuspuikko
– Ripustuslenkki
– Kiinteä adapteri
– Irroitettava vyöklipsi
– Vaihtokärkisarja.

Muuta

Voit kuljettaa työkalua mukana toimitettavalla vyökotelolla. Kotelon saa kiinnitettyä lähes mihin tahansa alustaan, sillä sen takaosassa on normaali mollekiinnitysmekanismi. Kotelo on hiekan värinen. Painoa MUTilla on noin 318 grammaa ja pituutta noin 12,7cm. 25 vuoden vamistajan takuu.

– Valmistaja Leatherman, USA
– Erittäin monipuolinen monitoimityökalu
– Mukana vyökotelo
– Tehty erityisesti taistelupioneerien käyttöön

Tutustu tästä laadukkaisiin Wiley X APX käsineisiin!

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä