facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Leatherman MUT Monitoimityökalu

258,00 

0 out of 5

Erikoismalli! Leatherman MUT monitoimityökalu, valmistettu erityisesti ampujien tarpeita silmälläpitäen, niin ammattilais-, kuin harrastajakäyttöön, valmistaja Leatherman, 25 vuoden vamistajan takuu. Tutustu tuoteteksteihin alta.

Kuvaus

Leatherman MUT Monitoimityökalu, Utility molle kotelo, valmistettu erityisesti ampujien tarpeita silmälläpitäen, niin ammattilais-, kuin harrastajakäyttöön, valmistaja Leatherman, 25 vuoden vamistajan takuu.

Leatherman MUT Monitoimityökalu

Leatherman MUT monitoimityökalu soveltuu ammattikäyttöön tai erittäin vaativiin harrastuksiin. Lähes kaikki työt sujuvat huoletta, kun vyöllä tai taskussa on turvallinen ja luotettava monitoimityökalu. Jotta saat oikean käsityksen työkalun mahdollisuuksista, katso tuotetekstin alalaidassa näkyvä video. Firman ”Military” -puolen tuote, eli löytyy niin tehokkaat työkalut aseiden säätöön ja vaikkapa kiikaritähtäinten kanssa räpeltämiseen. Itse työkalun modaaminen sujuu näppärästi Torx #8 -päisiä ruuveja käyttämällä.

Leatherman MUT monitoimityökalu työkalut:

– Kärkipihdit
– 154CM -teräksestä valmistetut, vaihdettavat sivuleikkurit
– Suora- / sahateräveitsi
– Pullonavaaja
– Taltta- ja ristipäämeisseli
– Vasara
– Leikkuukoukku
– Saha
– Naskali / patruunapesän puhdistuspuikko
– Ripustuslenkki
– Kiinteä adapteri
– Irroitettava vyöklipsi
– Vaihtokärkisarja.

Muuta

Voi kuljettaa työkalua mukana toimitettavalla vyökotelolla. Kotelon saa kiinnitettyä lähes mihin tahansa alustaan, sillä sen takaosassa on normaali mollekiinnitysmekanismi. Kotelo on hiekan värinen. Painoa MUTilla on noin 318 grammaa ja pituutta noin 12,7cm. 25 vuoden vamistajan takuu. Tutustu tästä myös jalkaan kiinnitettävään taskuun johon voit esim. kerätä hylsyt!

– Valmistaja Leatherman, USA
– Erittäin monipuolinen monitoimityökalu
– Mukana vyökotelo
– Erityisesti sotilaiden/tarkka-ampujien työkalu

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä