• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
1kpl jäljellä

Leatherman MUT Monitoimityökalu

Erikoismalli! Leatherman MUT monitoimityökalu, valmistettu erityisesti ampujien tarpeita silmälläpitäen, niin ammattilais-, kuin harrastajakäyttöön, valmistaja Leatherman, 25 vuoden vamistajan takuu. Tutustu tuoteteksteihin alta.

268,00 €

Leatherman MUT Monitoimityökalu, Utility molle kotelo, valmistettu erityisesti ampujien tarpeita silmälläpitäen, niin ammattilais-, kuin harrastajakäyttöön, valmistaja Leatherman, 25 vuoden vamistajan takuu.

Leatherman MUT Monitoimityökalu

Leatherman MUT monitoimityökalu soveltuu ammattikäyttöön tai erittäin vaativiin harrastuksiin. Lähes kaikki työt sujuvat huoletta, kun vyöllä tai taskussa on turvallinen ja luotettava monitoimityökalu. Jotta saat oikean käsityksen työkalun mahdollisuuksista, katso tuotetekstin alalaidassa näkyvä video. Firman “Military” -puolen tuote, eli löytyy niin tehokkaat työkalut aseiden säätöön ja vaikkapa kiikaritähtäinten kanssa räpeltämiseen. Itse työkalun modaaminen sujuu näppärästi Torx #8 -päisiä ruuveja käyttämällä.

Leatherman MUT monitoimityökalu työkalut:

– Kärkipihdit
– 154CM -teräksestä valmistetut, vaihdettavat sivuleikkurit
– Suora- / sahateräveitsi
– Pullonavaaja
– Taltta- ja ristipäämeisseli
– Vasara
– Leikkuukoukku
– Saha
– Naskali / patruunapesän puhdistuspuikko
– Ripustuslenkki
– Kiinteä adapteri
– Irroitettava vyöklipsi
– Vaihtokärkisarja.

Muuta

Voi kuljettaa työkalua mukana toimitettavalla vyökotelolla. Kotelon saa kiinnitettyä lähes mihin tahansa alustaan, sillä sen takaosassa on normaali mollekiinnitysmekanismi. Kotelo on hiekan värinen. Painoa MUTilla on noin 318 grammaa ja pituutta noin 12,7cm. 25 vuoden vamistajan takuu. Tutustu tästä myös jalkaan kiinnitettävään taskuun johon voit esim. kerätä hylsyt!

– Valmistaja Leatherman, USA
– Erittäin monipuolinen monitoimityökalu
– Mukana MOLLE vyökotelo ruskean värisenä
– Erityisesti sotilaiden/tarkka-ampujien työkalu

Saatat myös pitää...