• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
1kpl jäljellä

Leatherman Tread Tempo Kello Monitoimityökalu Metal

Leatherman Tread Tempo Kello Monitoimityökalu Metal, rannekemallinen työkalukokonaisuus ja kello samassa paketissa, väri harjattu metalli, kätevä ja tyylikäs, valmistaja Leatherman – USA

Uusi kellon ja monitoimityökalun yhdistelmä – mahtava Leatherman Tread Tempo!

499,00 €

Leatherman Tread Tempo Kello Monitoimityökalu Metal, rannekemallinen työkalukokonaisuus ja kello samassa paketissa, väri harjattu metalli, kätevä ja tyylikäs, valmistaja Leatherman – USA

Leatherman Tread Tempo Kello Monitoimityökalu Metal

Monitoimityökalujen arkkityyppi on alunperin amerikkalaisen Leathermanin luoma kokoontaittuva ja aukeava pihtimallinen laite, jonka kahvoihin piilotetaan toinen toistaan överimpi kasa erilaisia työkaluja. Tälläinen työkalu on edelleen voimissaan, kuten Agenttikin on huomannut esimerkiksi Wave-mallin suosiosta. Mutta olisiko mahdollista tehdä kätevämpi muoto ja jopa sellainen monitoimityökalu, jonka voisi huoletta ottaa mukaan myös lentomatkalle? Mitä jos tämä koko laitos yhdistetään klassisen komeaan ja kestävään kelloon. Leatherman on visioinut juuri näihin kysymyksiin vastaavan puettavan työkalun ja tämän vempaimen nimi on Tread Tempo. Ja telaketjumaiseksi ollaan menty nimen mukaisesti, sillä Tread kietoutuu ranteen ympärille ja on siten kätevästi avattavissa työkäyttöön tilanteessa kuin tilanteessa. Tempoa pitää yllä Swiss-kellontekijöiden työstämä rannekemallinen aikarauta.

Materiaali

Ranneke on tietenkin lujaa ruostumatonta terästä. Kellon lasi kestävää safiirilasia. Tuotteen kello-osalla on Leathermanin 2 vuoden ja rannekkeella täysi 25 vuoden valmistajan takuu. Kello on vesitiivis 200 metriin asti. Pariston luvataan kestävän 60 kk eli viisi vuotta.

Koko & mitat

Paino 272 g & rannekeen leveys 3,05 cm. Kellotaulun halkaisija 46 mm.

Leatherman Tread Temposta löytyy seuraavat työkalut:

Työkalut on järjestelty ketjumaisesti linkeittäin työkaluun. Näitä lenkkejä voi tosiaan irroitella ja kiinnitellä toisiinsa vapaasti, joten saat ensinnäkin tuunattua Treadista sopivan omaan ranteeseesi ja voit samalla karsia pois turhat työkalut sekä grammat.

Rannekkeen lukko: Hylsyadapteri 1/4″, Nelikulmainen Robertson-avain R2

Linkki  1 – Ruuvimeisseli 3/32″, Ruuvimeisseli 1/8″

Linkki 2 – Ristipääruuvimeisseli #1-2, ruuvimeisseli 3/16″, lenkkiavain 1/4″

Linkki 6 – Ruuvimeisseli 5/16″ ja 1/4″, lenkkiavain 3/8″

Linkki 8 – Kuusiokoloavain 1/4″ ja 3/16″

Linkki 9  – Kuusiokoloavain 5 mm ja 6 mm, lenkkiavain 10 mm

Linkki 12 – Ristipääruuvimeisseli #1 ja #2, Lenkkiavain 6 mm

Linkki 15 – Ruuvimeisseli 3/16″, Lenkkiavain 7mm, ristipääruuvimeisseli #1-2

Linkki 17 – Lenkkiavain 11, Pozi-mallinen #1 ristipääruuvimeisseli, Pozi #2

Linkki 20 – Tuttu ja turvallinen pullonavaaja, lasinrikkoja ja turvavyöleikkuri

Erillinen Link-työkalu istuu kiltisti mukana kellon takaosassa ja pysyy paikallaan jousen avulla.

Muuta

Tempo Tread on sen verran erikoinen tuote, että sitä on vaikea tajuta ilman hands-on kokemusta. Sanottakoon kuitenkin sen verran, että vaikka teknologia menee koko ajan pukeuduttavampaan muotoon, ei Agentillakaan ollut edes villeimmissä kuvitelmissaan käynyt mielessä että Leatherman menee joskus ranteen ympärille. Ja kuten yllä luetelluista työkaluista voi päätellä, ei ominaisuuksissa ole tingitty tippaakaan. Eihän siellä ole sahaa, saksia tai veistä – tietenkään, kun ideana on olla myös reissumiehen lentokoneystävällinen kaveri – mutta ruuvareita tai pienempiä vääntämiseen perustuvia apuvälineitä käyttävällä tämä on huikea paketti pienessä tilassa. Ja kello-osio on todella komeaa sorttia, sillä Swisshän ei tee huonoja kelloja. Suosittelemme!

Tutustu tästä Leatherman-valikoimaamme!

Valmistaja Leatherman, USA
– Ainutlaatuinen kellon ja monitoimityökalun yhdistelmä
– Harjatun metallin värinen
– Täysin uudenlainen design
– Kattava työkaluvalikoima
– Myös vaativaan ammattikäyttöön
– Monipuolisesti säädettävä
– Lentokoneturvallinen työkaluranneke

 

Saatat myös pitää...