facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Leatherman Wingman Monitoimityökalu

49,00 

0 out of 5

Edullinen perus monitoimityökalu saksilla! Leatherman Wingman Monitoimityökalu, 25.v valmistajan takuu, edullinen jousitetuilla pihdeillä varustettu monitoimityökalu, valmistaja Leatherman – USA

Kuvaus

Leatherman Wingman monitoimityökalu, 25.v valmistajan takuu, edullinen, astetta kompaktimpi Leatherman, valmistaja Leatherman – USA

Leatherman Wingman Monitoimityökalu

Oletko etsinyt nahkamiehen monitoimityökalua joka maksaa alle 60€? Eikö oikein ole löytynyt? Nyt löytyy, nahkamies teki tämmösen siipimiehen, on muuten edullinen ja pirskatin näppärä. Wingmanista löytyy perinteinen määrä ominaisuuksia ja siinä on vakiona siisti muotoilu.

Työkalut

Leatherman Wingmanissa on vahvat pihdit jotka ovat vahvasti hammastetut. Pihtien juuressa on myös johtoleikkuri. Näitä pihtejä on muuten paljon mukavampi käyttää kuin muiden leatherman työkalujen, sillä pihdit ovat jousitetut. Joka kerta kun painat pihdit yhteen, niin jännitteen vapautuessa pihdit aukeavat.

Veitsi on osittain sahalaitainen ja osittain sileä. Terän leikkaava osuus on 6,2cm. Terä lukittuu ja se vapautetaan juuressa olevasta painikkeesta. Toisella puolella kahvaa on kookkaat sakset.

Wingman on varustettu myös risti- ja talttapäisillä ruuvimeisseleillä. Käytössäsi on myös puu- ja metalliviilat, pullon- ja tölkinavaajat ja työkalu pakettien avaamiseen.

Materiaali

Työkalu on valmistettu laadukkaasta 420HC teräksestä.

Muuta

Wingmanin mukana ei toimiteta koteloa. Kuljettaminen tapahtuu vyöklipsin avulla.

Mitat & paino

Painoa on 198.4 grammaa ja pituutta suljettuna 9,7cm.

– Valmistaja Leatherman
– Monipuolinen ja edullinen
– Joustitetut pihdit
– Vyöklipsi
– 25.v valmistajan takuu

Tilaa tästä myös matta musta Zippo sytytin!

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä