• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
1kpl jäljellä

Leatherman Wingman Monitoimityökalu

Leatherman Wingman Monitoimityökalu, 25.v valmistajan takuu, edullinen jousitetuilla pihdeillä varustettu monitoimityökalu, valmistaja Leatherman – USA

Jälkitoimitustuote! 1-2 viikon toimitusaika tilauksesta!

69,00 €

Leatherman Wingman monitoimityökalu, 25.v valmistajan takuu, edullinen, astetta kompaktimpi Leatherman, valmistaja Leatherman – USA

Leatherman Wingman Monitoimityökalu

Oletko etsinyt nahkamiehen monitoimityökalua joka maksaa alle 70€? Eikö oikein ole löytynyt? Nyt löytyy, nahkamies teki tämmösen siipimiehen, on muuten edullinen ja pirskatin näppärä. Wingmanista löytyy perinteinen määrä ominaisuuksia ja siinä on vakiona siisti muotoilu.

Työkalut

Leatherman Wingmanissa on vahvat pihdit jotka ovat vahvasti hammastetut. Pihtien juuressa on myös johtoleikkuri. Näitä pihtejä on muuten paljon mukavampi käyttää kuin muiden leatherman työkalujen, sillä pihdit ovat jousitetut. Joka kerta kun painat pihdit yhteen, niin jännitteen vapautuessa pihdit aukeavat.

Veitsi on osittain sahalaitainen ja osittain sileä. Terän leikkaava osuus on 6,2cm. Terä lukittuu ja se vapautetaan juuressa olevasta painikkeesta. Toisella puolella kahvaa on kookkaat sakset.

Wingman on varustettu myös risti- ja talttapäisillä ruuvimeisseleillä. Käytössäsi on myös puu- ja metalliviilat, pullon- ja tölkinavaajat ja työkalu pakettien avaamiseen.

Materiaali

Työkalu on valmistettu laadukkaasta 420HC teräksestä.

Muuta

Wingmanin mukana ei toimiteta koteloa. Kuljettaminen tapahtuu vyöklipsin avulla.

Mitat & paino

Painoa on 198.4 grammaa ja pituutta suljettuna 9,7cm.

– Valmistaja Leatherman
Monipuolinen ja edullinen monitoimityökalu
– Joustitetut pihdit
– Vyöklipsi
– 25.v valmistajan takuu

Tilaa tästä myös matta musta Zippo sytytin!

Saatat myös pitää...