facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
17 %
Säästä 4,95 €

Led Lenser A5 Valaisin

28,95  24,00 

0 out of 5

Led Lenser A5 -taskulamppu, avaimenperäkokoa, musta, huima valoteho pienessä paketissa, mukana 1x AA -paristo, valmistaja Led Lenser – Saksa

Huikea valoteho näin pienessä valaisimessa!

Kuvaus

Led Lenser A5 Valaisin, avaimenperäkokoa, musta, huima valoteho pienessä paketissa, mukana 1x AA -paristo, valmistaja Led Lenser – Saksa

Led Lenser A5 Valaisin

Led Lenser A-sarjan taskulamput keskittyvät jokapäiväisen käytön tarpeisiin ja kestävään sekä energiaystävälliseen toimintaan. Lamppujen valoteho ei ehkä riitä ammattilaiskäyttöön kaikille, mutta lamput ovat käytössä kestäviä ja patterit niiden sisällä kestävät normaalikäytössä hyvin pitkään. A5 on malliston isokokoisimpia taskulamppuja, mutta samalla siinä yhdistyvät todella kompakti koko, kevyt paino ja kokoonsa nähden huikea valoteho. A-sarjan valaisimia on meillä myynnissä tällä hetkellä 2 eri versioita.

Mitat & paino

Pituus 92 mm ja painoa 53 grammaa.

Suorituskyky

Valoteho 24 lumenia. Valokeilan kantavuus 75 metriä. Jatkuvalla kulutuksella valoa riittää 6 tunniksi ja 30 minuutiksi.

Muuta

Led Lenser A5:ssa käytetään yhtiön patentoitua High End LED -teknologiaa, joka mahdollistaa entistä intensiivisemmän valokeilan ja erinomaisen valon jakautumisen valaisutehona. Led Lenser A5 Valaisin käyttää kerrallaan yhtä AA -paristoa. Hintaan ei valitettavasti kuulu koteloa, koska valaisinta on helpointa kuljettaa tai säilyttää taskussa tai roikkumassa jostain. Näin se on heti saatavilla kun tarvitset valoa!

Ttustu pehmeään Chill Pipo Musta Long malliin tästä!

– Valmistaja Led Lenser, Saksa
– Kätevä kompakti taskulamppu
– Avaimenperäkokoa
– Musta
– High End LED -polttimo
– Käyttää AA -pattereita

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä