• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Led Lenser H8R Ladattava Otsalamppu

Led Lenser H8R Ladattava Otsalamppu, laadukas kiristyspanta, ladattava akku, tehokas LED-lamppu, valoteho 600-10 lumenia ohjelmasta riippuen, 120h maksimipaloaika, valmistaja Led Lenser – US

Huipputehokas otsalamppu, joka jaksaa eikä petä vaativissakaan olosuhteissa!

99,99 €

Led Lenser H8R Ladattava Otsalamppu, laadukas kiristyspanta, ladattava akku, tehokas LED-lamppu, valoteho 600-10 lumenia ohjelmasta riippuen, 120h maksimipaloaika, valmistaja Led Lenser – USA

Led Lenser H8R Ladattava Otsalamppu

Pienessä ja kevyessä paketissa huikea valoteho, joka riittää vaativaan ammattilaiskäyttöön. Led Lenserin tehokkaimpaan otsalampustoon kuuluvassa H8R:ssä on ladattava ja vaihdettava akku, joka turvaa pitkän käyttöiän ja valtaisan valotehon. Tämän mallistonsa tehokkaimman otsalampun tehoista vastaa 600 lumenin valovoimaa uhkuva LED-polttimo. Käytettävyyttä ei ole laiminlyöty, sillä lampussa on kääntyvä valopää, säädettävät valo-ohjelmat, mukava pestävä otsapanta, helposti purettava rakenne ja jopa 120 tunnin paloaika. Oiva apuväline lenkkeilijälle tai aktiivisesti luonnossa liikkuvalle. Helposti tarpeen mukaan kiinnitettävä ja säädettävä toimii myös vaeltajan valolähteenä, jonka kiinnität kätevästi vaikka repun selkämykseen tai olkaremmiin valaisemaan.

Valotehoa

H8R on mallistonsa lippulaivamalli, se tuottaa kokoonsa nähden maksimaalisen valotehon, joten suorituskykyä ei taatusti puutu. Laitteen käytettävyyttä parantaa erinomaisesti totteleva ja helposti hanskatkin kädessä tunnistettava virtakytkin valon päällä. Perusvaloa tuottaa yksi voimakas Xtreme LED. Tämä yksi pikkuruinen LED kykenee tuottamaan valotehoa kovimmillaan 600:n ja matalimmillaan 10:n lumenin voimalla. Toimivat siis hyvänä huomiovalona polkupyöräillessäkin, ei häikäise kun et tarvitse kovaa tehoa tai luet pimeässä esimerkiksi karttaa.

Ominaisuudet

*Polttimo: Yksi valkoinen Xtreme LED
*Valoteho: 600/250/10 lumenia
*Valon kantomatka: 150/100/20 m
*Paloaika 10lm teholla 120h
*Akku: Li-ion 3,7 V 3400 mAh
*Painoa: 158 g akun kanssa
*IPX4-kosteussuojaus
*Takuuaika 24kk

Muuta

Laitteen kanssa toimitetaan käyttöohjeet, 1 kpl pestävä otsapanta, lithiumioni-akku ja USB-latauskaapeli. Laite on helppo purkaa ja puhdistaa – otsapanta on täysin antiallergisoiva, konepestävä ja tarvittaessa korvattavissa monilla erilaisilla Led Lenser -pannoilla. Valopää kääntyy ylä-alasuunnassa noin 45-astetta.

– Valmistaja Led Lenser
Otsalamppu
– Pestävä otsapanta
– Mustapunainen väritys
– Huipputehokas LED
– Kääntyvä valopää
– 600 lumenin maksimiteho
– Puhtaan valkoinen valo
– 3 eri valaisutilaa

Saatat myös pitää...