• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Led Lenser I7 Valaisin

Led Lenser I7 Valaisin, LED-valaisin, musta, jämäkkä ja kompakti valaisin, mukana nylonkotelo, valmistaja Led Lenser – Saksa

Edullinen ja kompakti LED valaisin!

39,99 €

Led Lenser I7 Valaisin, LED-valaisin, musta, jämäkkä ja kompakti valaisin, mukana nylonkotelo, valmistaja Led Lenser – Saksa

Led Lenser I7 Valaisin

Tämä Industrial-malliston vankkarakenteinen Led Lenser yhdistää toimintavarmuuden ja erinomaisen muotoilun yhdeksi kompaktiksi paketiksi. Led lenser I7 on tarkoitettu erityisesti varastotyöntekijöille ja teollisen alan ammattilaisille, joille toimiminen sekä pimeissä että ahtaissa tiloissa on arkipäivää. Kääntöliikkeellä toimiva etulinssi mahdollistaa laajempien tienoiden valaisemisen ja toistaalta tarkan kauaskantoisemman valokeilan tuottamisen. Led Lenser I7 valaisin kuuluu Led Lenserin Industrial puolen valaisin sarjaan.

Valoteho ja virta

Valotehoa löytyy 105 lumenin verran, joka kantaa parhaimmillaan 170 metrin päähän. Koska I7 on poltoltaan joko päällä tai poissa, on pattereiden kesto vakiona 6,5 tuntia yhtäjaksoista valaisua. Virtalähteenä toimii kolme kappaletta AAA-paristoja.

Käyttäminen

Se onkin helppoa. Led Lenser on suunnitellut nämä valaisimet yhdellä kädellä käytettäväksi. Kun pidät valaisinta kädessä, voit säätää valokeilaa peukalolla. Käännä valaisin toistepäin, niin voit pistää lampun päälle / pois päältä valaisimen perässä sijaitsevasta painokytkimestä. I7 on joko päällä tai poissa, joten mitään erikoisia valo-ohjelmia laitteesta ei löydy. Morsetukseen soveltuva virtakytkin toki mahdollistaa sorminäppäryyden rajoissa valolla vilkuttelun.

Muuta

Valaisimen runko pysyy hyvin kädessä vaikka märkänä, sillä rungon keskiosa on kaiverrettu täyteen pyramidin muotoisia kuvioita. Valaisimen mukana toimitetaan laadukas nylonkotelo.

– Valmistaja Led Lenser, Saksa
– Väri musta
– Paketti sisältää laadukkaan nylonkotelon
– Toimii kolmella AAA-paristolla

Saatat myös pitää...