facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Led Lenser M17R Ladattava Valaisin

266,00 

0 out of 5

Led Lenser M17R Ladattava valaisin, tehokas ammattikäyttöön tarkoitettu LED-valaisin, toimitetaan kantosalkussa, valmistaja Led Lenser – Saksa

Kuvaus

Led Lenser M17R Ladattava Valaisin, huipputehokas ammattikäyttöön tarkoitettu LED-valaisin, toimitetaan kantosalkussa, mukana kattavat lisävarusteet, valmistaja Led Lenser – Saksa

Led Lenser M17R Ladattava Valaisin

Ammatiilaispuolen valaisimemme ovat tarkoitettu viranomaiskäyttöön, vartijoille ja yleisesti vaativampaan käyttöön kuin perusvalaisimemme. Jos olet usein tilanteissa, joissa ei ole varaa jäädä ilman kunnon valotehoa, valitse tästä oiva LED-taskulamppu hurjalla valoteholla. M17R pitää sisällään hurjan määrän valo-ohjelmia, säätöjä ja muokattavuuttam jotka toimivat loistavasti peruskäytössä, vaativassa teknisessä käytössä tai hätätilanteessa. Laite toimitetaan ladattavalla akulla ja täydellä sarjalla lisätarvikkeita.

Valo-ohjelmat

M17R mahdollistaa virtanäppäintä ja erityistä kääntökytkintä käyttämällä useita valotila, joista annamme esimerkkejä alla:

1) Morsetus /Taktinen viestintä

– Virtakatkaisimen käyttö mahdollistaa viestinnän pitkien matkojen yli M17R:n valotehoa hyödyntämällä

2) Lähitila ja kaukotila

– Kun optista säätöä kiristetään, antaa lamppu tarkennetun pitkän matkan valokeilan, joka kantaa pitkälle yhdistettynä täyteen valotehoon. Lähitila mahdollistuu
optista säätöä löysentämällä, joilloin valokeila leviää mahdollisimman laajalle ja helpottaa etsintää tai kohdevalaisua merkittävästi.

3) Täyden tehon tila

– Peruskäyttötila 100% kirkkaudella.

4) Matalan tehon tila

– 15% teholla mahdollistat lampun virran riittämisen pitkiin yhtäjaksoisiin tehtäviin.

5) 100% – 15% himmennys

– Lampun tehoa voi säätää portaattomasti täyden tehon ja matalan tehon välillä.

6) Vilkku

– Voit asettaa lampun antamaan yksittäisiä voimakkaita välähdyksiä.

7) S.O.S -merkki

– Lampun voi asettaa antamaan hätämerkkiä onnettomuuden sattuessa.

8) Puolustusmoodi

– Voimakkaita välähdyksiä käyttämällä voit puolustautua hyökkääjää vastaan ja esimerkiksi Yhdysvaltojen asevoimat käyttävät tätä menetelmää ei-tappavan voimankäytön muotona.

Valoteho ja virta

Hurjat 850 lumenia täydellä teholla, jolloin valokeila kantaa jopa 450 metrin päähän. Valotehoa riittää jopa 36 tuntia yhtäjaksoista polttoa. Akut ladataan USB laturin kautta, joten laitteelle voi antaa sähköhoitoa vaikka autossa tai vaikka läppärin kautta. Latausaika n. 2,5 tuntia. Akun tyyppi on erityisvalmisteinen ja turvallisesti latautuva Safety Ytrion Cell Li-FeP04, joita lamppu käyttää kahta kerrallaan.

Käyttäminen

Se onkin sitten aika helppoa! Led Lenser on suunnitellut nämä valaisimet yhdellä kädellä käytettäväksi. Kun pidät valaisinta kädessä, voit säätää valokeilaa peukalollasi erillisen valo-ohjelmakatkaisijan avulla. Sateessa ja kurassa lutraamista ei tarvitse pelätä, sillä laitteessa on IEC 60529 IPX4-standardin täyttävä roiskevesisuojaus.

Koko & paino

Laitteen kokonaispituus 30 cm. Painoa 779 grammaa.

Muuta

Valaisimen runko pysyy hyvin kädessä vaikka märkänä, sillä metallirunkoon on kaiverrettu pyramidin muotoisia kuvioita. Mukana toimitetaan lamppu, kovamuovikantokotelo, verkkolaturi (USB), jämerä seinäteline, Safety Ytrion Cell -akku x2 ja vyöklipsi.

Kompaktimpi Led Lenser P5R.2 valaisimen löydät täältä!

– Valmistaja Led Lenser, Saksa
Tehokas käsivalaisin
– Väri musta
– Paketti sisältää kattavat lisävarusteet
– Toimitetaan kantosalkussa
– Ammattikäyttöön

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä