• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Led Lenser M5 Valaisin

Led Lenser M5 Valaisin, Cree LED-valaisin, musta, jämäkkä ja kompakti valaisin, kaksi tehoa, valokeilan säätö, mukana nylonkotelo ja varaparisto, valmistaja Led Lenser – Saksa

Led Lenserin mahtava uutuus – huipputehokas kompakti taskulamppu!

37,00 €

Avainsanat: , , , , , Brand:

Led Lenser M5 Valaisin, Cree LED-valaisin, musta, jämäkkä ja kompakti valaisin, kaksi tehoa, valokeilan säätö, mukana nylonkotelo ja varaparisto, valmistaja Led Lenser – Saksa

Led Lenser M5 Valaisin

Tämä kevyt ja kompakti perustaskulamppu on suoraa jatkoa Led Lenserin suosituille keskikokoisille taskulamppumalleille. M5 parantaa edeltäjistään joka osa-alueella ja lisää tukun uutta tekniikkaa repertuaariinsa. Erityismaininnan ansaitsee entistä hiotumpi AFS-tarkennustekniikka, jolla valokeilan säätö hoituu näppärästi ja pysyy halutunlaisena käytön ajan jämäkkää tarkennuslinssiä liikuttamalla.

Valoteho ja virrankulutus

Valotehoa löytyy 140 lumenia täydessä tehotilassa ja alemmassa tehotilassa 40 lumenin verran. Valokeilaa voi myös säätää laajaksi tai keskitetyksi, jolloin valo kantaa tehokkaasti aina 125 metrin päähän. Lamppu toimii yhdellä AA-paristolla, jonka turvin lampussa riittää valotehoa viideksi tunniksi kerrallaan tai kahdeksaksi tunniksi, mikäli tehonsäätöä lasketaan alempaan tilaan.

Käyttäminen

Led Lenser on suunnitellut nämä valaisimet yhdellä kädellä käytettäväksi. Kun pidät valaisinta kädessä, voit säätää valokeilaa peukalolla. Painoa tällä kompakti lampulla on vain 70 grammaa. Pituutta lampulla on 11,1 cm.

Muuta

Valaisimen runko pysyy hyvin kädessä vaikka märkänä, sillä rungon keskiosa on kaiverrettu täyteen pyramidin muotoisia kuvioita. Valaisimen mukana toimitetaan laadukas nylonkotelo. Myymälässämme hyvä valikoima erilaisia otsa- ja käsilamppuja, tule tutustumaan uutuuksiin ja nauttimaan pimenevistä illoista!

Tutustu myös hiukan isompaan Led Lenser P7-2 Led valisimeen tästä!

– Valmistaja Led Lenser, Saksa
– Väri musta
– Paketti sisältää laadukkaan nylonkotelon
– Mukana varaparisto
– Kaksi tehotilaa
– Valotehoa viideksi tai kahdeksaksi tunniksi
– 140 tai 40 lumenia valotehoa
– 70 grammaa