facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Led Lenser Nylonkotelo P5 Valaisimille

15,00 

0 out of 5

Led Lenser Nylonkotelo P5 Valaisimille, näppärä yleiskotelo Led Lenser -valaisimellesi, voit toki käyttää myös muihin tuotteisiin, valmistaja Led Lenser – Saksa

Katso tarkat mitat tekstistä!

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Varasto loppu

Kuvaus

Led Lenser Nylonkotelo P5 Valaisimille, näppärä nylonkotelo, kaikille kompakteille valaisimellesi, valmistaja Led Lenser – USA

Led Lenser Nylonkotelo P5 Valaisimille

Led Lenserin Safety Bag vyökotelo/kotelo/kantoväline merkin P5.2, P5R.2, T2, T5, M5-valaisimille. Väritarjonta: musta. Kotelossa napitettava solki ja karbiinihakanen. Läppä suljetaan tarralla. Tätä nylonkoteloa voi käyttää myös leveämpinen vöiden kanssa. Pidä valaisin näppärästi näppäimellä Led Lenser Safety Bagilla!

Muuta

Kotelon korkeus on 12,5cm. Jos tarranauhaa ei kiinnitä koko pituudeltaan koteloon mahtuu myös hiukan pidempi valaisin.  Jos jokin haluamasi Led Lenser lisävaruste  on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko/malli odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun haluamasi lisävarusteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

Tutustu myös hiukan isompaan Led Lenser Nylonkotelo P7 malliin tästä!

– Valmistaja Led Lenser, Saksa
– Taskulamppukotelo
– Musta
– Nylon

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä