facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Led Lenser Nylonkotelo P7 Valaisimille

15,00 

0 / 5

Led Lenser Nylonkotelo P7 Valaisimille, musta, kotelo Led Lenserin P7 valaisimille ja miksei myös kaikelle muulle koteloon sopivalle, valmistaja Led Lenser – Saksa

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Kuvaus

Led Lenser Nylonkotelo P7 Valaisimille, musta, superhyvä kotelo Led Lenserin P7 -valaisimelle ja miksei myös kaikelle muullekin, valmistaja Led Lenser – Saksa

Led Lenser Nylonkotelo P7 Valaisimille

Tämä kotelo ei ole hujanhajan-löperöä. Tottakai tämmöinen toimitetaan itse valaisimen mukana, mutta kätevä se on silti jos alkuperäinen kotelo pääsee katoamaan. Led Lenser Nylonkotelo voidaan sijoittaa lähes minkä tahansa levyiseen vyöhön. Kuitenkin maksimileveys on sen 120mm.

Muuta

Kotelon läppä suljetaan vahvalla tarranauhalla. Myös vyökiinnityksen leveyttä saa säädettyä tarranauhan avulla. Koska P7-valaisin on tavallaan aika kookas, niin silloin voidaan myös olettaa tämän kotelon soveltuvan myös kaikenlaisen muunkin tavaran säilömiseen. Kotelo on väriltään musta ja sen sivut ovat joustavat. Läpän keskellä pieni led lenser-logo.

– Tuote on uusi
– Valmistaja Led lenser
– Soveltuu Led lenserin P7-valaisimelle
– Leveä vyölenkki
– Tarranauhat

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä