• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Black Week erikoisaukioloajat PE 12-17, LA 11-14 ja SU 12-15
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Led Lenser Otsalamppu MH5 Mustavalkoinen

Led Lenser Otsalamppu MH5 Mustavalkoinen, valoteho maksimissaan 400 lumenia, pitkä 180 metriin asti säädettävä valokeila, käy sekä omalla akulla että AA-paristoilla, valmistaja Led Lenser – USA

Ladattava tekninen otsalamppu isolla valoteholla!

49,90 €

Led Lenser Otsalamppu MH5 Mustavalkoinen, valoteho maksimissaan 400 lumenia, pitkä 180 metriin asti säädettävä valokeila, käy sekä omalla akulla että AA-paristoilla, valmistaja Led Lenser – USA

Led Lenser Otsalamppu MH5 Mustavalkoinen

Nyt on kyseessä todellinen hämärien hetkien pelastus ja samoilijan tehopakkaus, sillä Led Lenserin otsalamppumalliston kuningas MH5 tykittää yön päiväksi hurjalla 400 lumenin valoteholla. Operointi on helppoa ja luonnollista, silä valokeilaa ja sen suuntaa voi muokata Led Lenserin patentoidulla AFS-valokeilansäädöllä, maata kohti tai taivaalle suunnattavalla valopäällä sekä yhdellä kädellä paineltavalla käynnistyspainikkeella.

Valotehoa

MH5 on Led Lenserin tehomalliston perusmalli, joka on valmistettu erityisesti pimeällä työtään tekevien ammattilaisten tarpeisiin. Valotehoa pitää olla pitkien matkojen valaisuun ja laitteen pitää olla helposti puettava esimerkiksi kypärän päälle. MH5 on varustettu kokoisekseen laitteeksi huikealla 400 lumenin maksimivaloteholla ja suorituskyky on myös hintaansa nähden erinomainen. Laitteen käytettävyyttä parantaa erinomaisesti totteleva ja helposti hanskatkin kädessä tunnistettava virtakytkin valon päällä. 180 metrin pituisen valokeilan luulisi riittävän vaativan metsässä liikkujankin tarpeisiin. Samalla 40 lumenin virransäästötila mahdollistaa työskentelyn ja esimerkiksi kartanluvun lähietäisyydeltä ilman häikäisyä.

Ominaisuudet

Polttimo: Yksi Power LED
Painoa: 92 grammaa
Valoteho: 400 lumenia / 20 lumenia
Valopään läpimitta 31mm
Virtalähde: 1 kpl 14500 3.7V 750 mAh Li-Ion akku (pakkauksessa mukana) – toimii myös perinteisillä AA 1.5V alkaliparistoilla.
Paloaika/täydet patterit: 4 tuntia/400 lumenia, 35 tuntia/40 lumenia
Valokeilan pituus: AFS-valokeilan säädön ansiosta 180 metriä/400 lumenia, 40 metriä/40 lumenia
Vedenpitävyys: IP54 – valaisujärjestelmä kestää kovaa sadetta ja vesisuihkua.

Muuta

Laitteen kanssa toimitetaan käyttöohjeet, 1 kpl pestävä otsapanta ja yksi akku eli laite on käyttövalmis suoraan paketista. Laite on helppo purkaa ja puhdistaa – otsapanta on täysin konepestävä ja tarvittaessa korvattavissa monilla erilaisilla Led Lenser -pannoilla. Valopää kääntyy ylä-alasuunnassa noin 45-astetta.

– Valmistaja Led Lenser
– Tehokas tekninen otsalamppu
– Pestävä otsapanta
– Mustavalkoinen väritys
– Huipputehokas valkoinen LED
– Kääntyvä valopää, helpottaa maaston lukemista ja ehkäisee muiden häikäisemistä
– 400 lumenin maksimiteho
– Puhdas valkoinen valo

Saatat myös pitää...