facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Led Lenser P5.2 Valaisin

55,00 

0 out of 5

Led Lenser P5.2 valaisin, LED-valaisin, musta, jämäkkä ja kompakti valaisin, mukana nylonkotelo ja varaparisto, 140 lumenia valoteho, valmistaja Led Lenser – Saksa

Tässä led-valaisimessa vakiona näppärä koko!

Kuvaus

Led Lenser P5.2 Valaisin, LED-valaisin, musta, jämäkkä ja kompakti valaisin, mukana nylonkotelo ja varaparisto, valmistaja Led Lenser – Saksa

Led Lenser P5.2 Valaisin

Tämä kevyt ja kompakti perustaskulamppu on suoraa jatkoa suositulle P5-mallille. P5.2 parantaa edeltäjästään joka osa-alueella ja lisää tukun uutta tekniikkaa repertuaariinsa. Erityismaininnan ansaitsee entistä hiotumpi AFS-tarkennustekniikka, jolla valokeilan säätö hoituu näppärästi ja pysyy halutunlaisena käytön ajan jämäkkää tarkennuslinssiä liikuttamalla.

Valoteho ja virrankulutus

Valotehoa löytyy 140 lumenin verran. Valokeilaa voi myös säätää laajaksi tai keskitetyksi, jolloin valo kantaa tehokkaasti aina 120 metrin päähän. P5.2 toimii yhdellä AA-paristolla, jonka turvin lampussa riittää valotehoa viideksi tunniksi kerrallaan.

Käyttäminen

Se onkin helppoa. Led Lenser on suunnitellut nämä valaisimet yhdellä kädellä käytettäväksi. Kun pidät valaisinta kädessä, voit säätää valokeilaa peukalolla. Käännä valaisin toistepäin, niin voit pistää lampun päälle / pois päältä valaisimen perässä sijaitsevasta painokytkimestä. Painoa tällä kompakti lampulla on vain 81 grammaa. Pituutta lampulla on 11,3 cm.

Muuta

Valaisimen runko pysyy hyvin kädessä vaikka märkänä, sillä rungon keskiosa on kaiverrettu täyteen pyramidin muotoisia kuvioita. Valaisimen mukana toimitetaan laadukas nylonkotelo. Myymälässämme hyvä valikoima erilaisia otsa- ja käsilamppuja, tule tutustumaan uutuuksiin ja nauttimaan pimenevistä illoista!

Tutustu myös hiukan isompaan Led Lenser P7-2 Led valisimeen tästä!

– Valmistaja Led Lenser, Saksa
– Väri musta
– Paketti sisältää laadukkaan nylonkotelon
– Mukana varaparisto
– Valotehoa viideksi tunniksi
– 140 lumenia
– 81 grammaa

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä