Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Led Lenser P5R.2 Ladattava Taskulamppu Salkussa

Led Lenser P5R.2 Salkussa, ladattava LED-valaisin, musta, jämerä ja kompakti valaisin, mukana laturi, laukku ja kaikki mahdolliset ja mahdottamat tarvikkeet, valmistaja Led Lenser – Saksa

Säilytä kompaktissa kuljetus salkussa niin osat eivät pääse hukkumaan!

96,00 €

Led Lenser P5R.2 Ladattava Taskulamppu Salkussa, ladattava LED-valaisin, musta, jämerä ja kompakti valaisin, mukana laturi ja laukku, valmistaja Led Lenser – Saksa

Led Lenser P5R.2 Ladattava Taskulamppu Salkussa

Tämä kevyt ja kompakti perustaskulamppu on jatkoa suositulle P5-mallille. P5R.2 parantaa edeltäjästään joka osa-alueella ja lisää tukun uutta tekniikkaa repertuaariinsa. Erityismaininnan ansaitsee huikean valotehon lisäksi entistä hiotumpi AFS-tarkennustekniikka, jolla valokeilan säätö hoituu näppärästi ja pysyy halutunlaisena käytön ajan jämäkkää tarkennuslinssiä liikuttamalla. Niin, ja P5R.2 on ladattava.

Valoteho ja virrankulutus

Valotehoa löytyy 270 lumenin verran. Valokeilaa voi myös säätää laajaksi tai keskitetyksi, jolloin valo kantaa tehokkaasti aina 240 metrin päähän. P5R.2 toimii yhdellä akulla, jonka turvin lampussa riittää valotehoa 12 tunniksi kerrallaan. Ladattava akku kestää 1000 latauskertaa, lupaa Led Lenser.

Käyttäminen

Led Lenser on suunnitellut nämä valaisimet yhdellä kädellä käytettäväksi. Kun pidät valaisinta kädessä, voit säätää valokeilaa peukalolla. Käännä valaisin toistepäin, niin voit pistää lampun päälle / pois päältä valaisimen perässä sijaitsevasta painokytkimestä. Painoa tällä kompakti lampulla on vain 77 grammaa. Pituutta lampulla on 11,7 cm.

Muuta

Valaisimen runko pysyy hyvin kädessä vaikka märkänä, sillä rungon keskiosa on kaiverrettu täyteen pyramidin muotoisia kuvioita. Valaisimen mukana toimitetaan laadukas nylonkotelo.

– Valmistaja Led Lenser, Saksa
– Väri musta
– Ladattava akku
– Mukana akkuteline ja USB-laturi

Katso tästä myös huippu otsalamppu Led Lenser XEO-19R, järisyttävät 2000 lumenia!

Saatat myös pitää...

 • Led Lenser M7R Ladattava Valaisin
  Varasto loppu

  Led Lenser M7R Ladattava Valaisin

  138,00 €
  Lue Lisää
 • Led Lenser F1 Led Valaisin
  Varasto loppu

  Led Lenser F1 Led Valaisin

  89,99 €
  Lue Lisää
 • Led Lenser Nylonkotelo P7 Valaisimille

  Led Lenser Nylonkotelo P7 Valaisimille

  17,00 €
  Lisää ostoskoriin