• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
 • Puhelin: 010-6173701
 • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
 • Tilaa uutiskirje
 • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Led Lenser P5R Valaisin USB-akulla

Led Lenser P5R Valaisin USB-akulla, LED-valaisin, musta, jämäkkä ja kompakti valaisin, mukana nylonkotelo, akut ja useita lisälatauksia antava USB-powerbank, valmistaja Led Lenser – Saksa

Tässä valaisinsetissä riittää ominaisuuksia, akkukapasiteettia ja tehoa!

129,90 € 99,90 €

Led Lenser P5R Valaisin USB-akulla, LED-valaisin, musta, jämäkkä ja kompakti valaisin, mukana nylonkotelo, akut ja useita lisälatauksia antava USB-powerbank, valmistaja Led Lenser – Saksa

Led Lenser P5R Valaisin USB-akulla

Tämä kevyt ja kompakti perustaskulamppu on suoraa jatkoa suositulle P5-mallille ja lisää uusien ominaisuuksien listaan ladattavat akut. P5R parantaa edeltäjästään joka osa-alueella ja lisää tukun uutta tekniikkaa repertuaariinsa. Erityismaininnan ansaitsee entistä hiotumpi AFS-tarkennustekniikka, jolla valokeilan säätö hoituu näppärästi ja pysyy halutunlaisena käytön ajan jämäkkää tarkennuslinssiä liikuttamalla.

Valoteho ja virrankulutus

Valotehoa löytyy tehokkaimmalla asetuksella 420 lumenin verran. Valokeilaa voi myös säätää laajaksi tai keskitetyksi, jolloin valo kantaa tehokkaasti aina 240 metrin päähän. P5R toimii yhdellä 14500 3.7V -akulla, jonka turvin lampussa riittää valotehoa jopa 15 tunniksi latauksien välillä.

Valo-ohjelmat

 • Power – 100% 420 lumenista käytössäsi
 • Low Power – matalatehotila, jossa täysi akku kestää noin 15 tuntia – erinomainen kartanlukuun ja yleiskäyttöön hämärässä
 • Strobe – itsepuolustukseen suunniteltu täyden teho välketila

Käyttäminen

Se onkin helppoa. Led Lenser on suunnitellut nämä valaisimet yhdellä kädellä käytettäväksi. Kun pidät valaisinta kädessä, voit säätää valokeilaa peukalolla. Käännä valaisin toistepäin, niin voit pistää lampun päälle / pois päältä valaisimen perässä sijaitsevasta painokytkimestä. Painoa tällä kompakti lampulla on vain 75 grammaa. Käyttökunnossa lampun mitat ovat 11,7 x 2,6 cm.

Muuta

Valaisimen runko pysyy hyvin kädessä vaikka märkänä, sillä rungon keskiosa on kaiverrettu täyteen pyramidin muotoisia kuvioita. Mukana tuleva 5000 mAh USB-virtapankki lataa lampun akun reilut seitsemän kertaa täyteen tai elvyttää älylaitteesi matkalla. Suojakertoimiakin löytyy, sillä laite on IPX4 -standardin mukaisesti vesitiivis eli kestää roiskeita ja kevyttä sadetta. Lisäksi lamppu on IP5X -pölytiivis.

P5R:n mukana toimitetaan laadukas nylonkotelo, seinäteline, verkkovirtalaturi, USB-virtapankki ja magneettisesti lampun kantaan istuva USB-virtakaapeli. Myymälässämme hyvä valikoima erilaisia otsa- ja käsilamppuja, tule tutustumaan uutuuksiin ja nauttimaan pimenevistä illoista!

Tutustu myös hiukan isompaan Led Lenser P7-2 Led valisimeen tästä!

– Valmistaja Led Lenser, Saksa
– Ladattava käsivalaisin ja kattava varustepaketti
– Väri musta
– Paketti sisältää laadukkaan nylonkotelon, seinätelineen ja USB-akun kaapeleineen
– Valotehoa jopa 15 tunniksi
– 240 lumenia
– 75 grammaa

Saatat myös pitää...

 • Led Lenser P7.2 Ledvalaisin
  Varasto loppu

  Led Lenser P7.2 Ledvalaisin

  68,00 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • Led Lenser M7R Ladattava Valaisin
  Varasto loppu

  Led Lenser M7R Ladattava Valaisin

  138,00 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • Led Lenser P5R.2 Ladattava Taskulamppu Salkussa
  Varasto loppu

  Led Lenser P5R.2 Ladattava Taskulamppu Salkussa

  96,00 €
  Lue Lisää Pikakatselu