facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Led Lenser P7.2 Ledvalaisin

66,00 

0 / 5

Led Lenser P7.2 Ledvalaisin, musta, vaativien käyttäjien tarpeisiin niin ominaisuuksiltaan kuin muotoilultaan, valmistaja Led Lenser – Saksa

Led Lenserin malliston tehokkain pikkuvalaisin on erinomainen valinta myös ammattikäyttöön!

Vain 1kpl jäljellä!

Kuvaus

Led Lenser P7.2 Ledvalaisin, musta, vaativien käyttäjien tarpeisiin niin ominaisuuksiltaan kuin muotoilultaan, valmistaja Led Lenser – Saksa

Led Lenser P7.2 Ledvalaisin

Tämä Led Lenser -kuluttajamalliston suositun P7-mallin jatkaja parantaa vanhasta versiosta kaikin tavoin. Valotehoa on vaikka muille jakaa ja eriasteisten valotehon käyttöönotto on mutkattoman yksinkertaista. Kaiken kruunaa helppokäyttöinen tarkennuslinssi, jonka avulla muunna valoa tarkkaan kauaskantoiseen toimintaan tai laajaksi yleisvaloksi esimerksiksi pimeässä metsässä liikkumiseen.

Valoteho ja virta

Virrantarve tyydytetään neljällä AAA-paristolla, joita tulee lampun mukana kahdeksan kappaletta. P7.2:ssa on kolmiportainen tehojärjestelmä, jonka toimii seuraavasti: Ensimmäisellä pidettävällä napin pohjaan painamisella saat lampun antamaan maksimitehonsa, päästämällä irti valoteho siirtyy ”high” -tilaan ja toisella näpäytyksellä lamppu antaa ”low”-tehoista matalaa valoa, joka toimii erinomaisesti pimeässä avarassa tilassa toimimiseen.

Valoteho, maksimi  – valokeilan pituus (tarkka zoomi) – virrankulutus (patterit tyhjäksi tunneissa)

40 lum.                 – 100 metriä                                 – 50 tuntia yhtäjaksoista polttoa

250 lum.               – 220 metriä                                 – neljä tuntia

320 lum.               – 260 metriä                                 – kaksi tuntia

Käyttäminen

Se onkin helppoa. Led Lenser on suunnitellut nämä valaisimet yhdellä kädellä käytettäväksi. Kun pidät valaisinta kädessä, voit säätää valokeilaa peukalolla. Käännä valaisin toistepäin, niin voit pistää lampun päälle / pois päältä valaisimen perässä sijaitsevasta painokytkimestä. Painoa P7.2:lla on 175 grammaa ja pituutta 13 senttimetriä. Sääsuojausstandardi on IPX4, joka tarkoittaa käytännössä joka suunnasta roiskeita kestävää suojausta.

Muuta

Valaisimen runko pysyy hyvin kädessä vaikka märkänä, sillä rungon keskiosa on kaiverrettu täyteen pyramidin muotoisia kuvioita. Valaisimen mukana toimitetaan laadukas nylonkotelo.

– Valmistaja Led Lenser, Saksa
– Väri musta
– Paketti sisältää laadukkaan nylonkotelon
– Vaativaan ammattilaiskäyttöön
– Neljä varaparistoa
– Roisketiivis
– 320 lumenia valotehoa
– Kolmiportainen tehonsäätö
– Pattereiden kesto jopa 50 tuntia

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä