facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Led Lenser SEO7R Otsalamppu

89,99 

0 out of 5

Led Lenser SEO7R Otsalamppu, sininen, valoteho 220 lumenia, pitkä paloaika, mukana tulee ladattava akku joka kestää ja kestää. Toimii varsinkin paikoissa joissa pariston kulutus on suhteettoman kovaa.

Kuvaus

Led Lenser SEO7R Otsalamppu, sininen, valoteho 220 lumenia, pitkä paloaika, ladattava akku

Led Lenser SEO7R Otsalamppu

Pienessä ja kevyessä paketissa huikea valoteho. SEO7R:ssa on ladattavan ja vaihdettavan akun turvaama pitkä käyttöikä valtaisalla valovoimalla kruunattuna. Voit toki käyttää myös tavallisia AAA-pattereita lampun virtalähteenä. Tämän mallistonsa tehokkaimman otsalampun tehoista vastaa 220 lumenin valovoima, käytettävyydestä kääntyvä valopää, säädettävä valokeila, mukava pestävä otsapanta, karabiinihaka kiinnitystä varten ja jopa 25 tunnin paloaika. Oiva apuväline lenkkeilijälle tai pimeällä muuten luonnossa liikkuvalle, mutta helposti kiinnitettävänä ja säädettävänä toimii myös vaeltajan valolähteenä.

Valotehoa

SEO7R on mallistonsa lippulaivamalli, se tuottaa kokoonsa nähden maksimaalisen valotehon, joten suorituskykyä ei taatusti puutu. Laitteen käytettävyyttä parantaa erinomaisesti totteleva ja helposti hanskatkin kädessä tunnistettava virtakytkin valon päällä. Perusvaloa tuottaa yksi voimakas Power LED, jonka valokeilaa voi säätää kiertotyyliin lampun linssiä vääntelemällä. Tämä yksi pikkuruinen LED kykenee tuottamaan valotehoa 220:n tai 20 lumenin voimalla sekä pulssimuodossa. Erikoisen SEO7R:n LEDien suunnitelussa tekee erillinen punainen tehoLEDi, jonka saa päälle painamalla virtakytkintä pohjassa parin sekunnin ajan. Punainen valo ei häikäise pimeään tottuneita silmiä, kaverin silmiä tai yleisestikään haittaa valoa säätäessä pimeässä. Erinomainen ja todella tehokas punainen LED tuottaa joko tasaista matalatehoista valoa tai pulssimuotoista merkkivaloa. Toimivat siis hyvänä huomiovalona polkupyöräillessäkin.

Ominaisuudet

Polttimo: Yksi valkoinen High Power LED ja yksi punainen High Power LED
Painoa: 105 grammaa
Valoteho: 220 lumenia / 20 lumenia
Virtalähde: 3x AAA alkalipatteri ~ 4.05 Wh tai ladattava Litiumioniakku ~ 3.2 Wh
Paloaika/täydet patterit: 5 tuntia/220 lumenia, 20 tuntia/20 lumenia
Valokeilan pituus: 130 metriä/220 lumenia, 40 metriä/20 lumenia
Vedenpitävyys: IPX4

Muuta

Laitteen kanssa toimitetaan käyttöohjeet, 1 kpl pestävä otsapanta ja ylimääräinen lithiumioni-lisäakku eli saat yhteensä kaksi ladattavaa akkua suoraan paketista. Laite on helppo purkaa ja puhdistaa – otsapanta on täysin antiallergisoiva, konepestävä ja tarvittaessa korvattavissa monilla erilaisilla Led Lenser -pannoilla. Valopää kääntyy ylä-alasuunnassa noin 45-astetta.

– Valmistaja Led Lenser
Otsalamppu
– Pestävä otsapanta
– Sinivalkoinen
– Huipputehokkaat valkoinen LED ja punainen LED
– Kääntyvä valopää
– 180 lumenin maksimiteho
– Valkoinen tai punainen valo
– 5 eri valaisutilaa

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä