facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Led Lenser T2 Valaisin

59,80 

0 out of 5

Edullinen ja kompakti LED valaisin! Led Lenser T2 Valaisin, tehokas LED-polttimo, musta, jämäkkä metallirunko, valmistaja Led Lenser – Saksa

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Kuvaus

Led Lenser T2 Valaisin, kompakti LED-valaisin, musta, jämäkkä metallirunko, mukana nylonkotelo, valmistaja Led Lenser – Saksa

Led Lenser T2 Valaisin

Tämä vankkarakenteinen Led Lenser yhdistää toimintavarmuuden ja erinomaisen muotoilun yhdeksi kompaktiksi paketiksi. Led lenser T2 on tarkoitettu erityisesti varastotyöntekijöille ja teollisen alan ammattilaisille, joille toimiminen sekä pimeissä että ahtaissa tiloissa on arkipäivää. Kääntöliikkeellä toimiva etulinssi mahdollistaa laajempien tienoiden valaisemisen ja toistaalta tarkan kauaskantoisemman valokeilan tuottamisen.

Valoteho ja virta

Valotehoa löytyy 240 lumenin verran, joka kantaa parhaimmillaan 180 metrin päähän. Pattereiden kesto vakiona 30 tuntia yhtäjaksoista valaisua kunnes valoteho loppuu. Virtalähteenä toimii kolme kappaletta AAA-paristoja.

Käyttäminen

Se onkin helppoa. Led Lenser on suunnitellut nämä valaisimet yhdellä kädellä käytettäväksi. Kun pidät valaisinta kädessä, voit säätää valokeilaa peukalolla / pistää lampun päälle tai pois päältä valaisimen perässä sijaitsevasta painokytkimestä. Morsetukseen soveltuva virtakytkin toki mahdollistaa sorminäppäryyden rajoissa valolla vilkuttelun.

Muuta

Valaisimen runko pysyy hyvin kädessä vaikka märkänä, sillä rungon keskiosa on kaiverrettu täyteen pyramidin muotoisia kuvioita.

– Valmistaja Led Lenser, Saksa
– Väri musta
– Paketti sisältää ranneremmin
– Toimii kolmella AAA-paristolla

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä