• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
 • Puhelin: 010-6173701
 • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
-1kpl jäljellä

Led Lenser XEO 19R Otsavalaisin

Erikoistuote, todella monipuolinen otsavalaisin/käsivalaisin! Led Lenser XEO 19R Otsavalaisin, uusinta uutta valaisumarkkinoilla, huipputehokas, modulaarinen vyö-/tasku-/polkupyörä-ja otsavalaisin, lukuisia kiinnitystapoja, valmistaja Led Lenser – USA

268,00 €

Led Lenser XEO 19R Otsavalaisin, uusinta uutta valaisumarkkinoilla, huipputehokas, modulaarinen vyö-/tasku-/polkupyörä-ja otsavalaisin, lukuisia kiinnitystapoja, valmistaja Led Lenser – USA

Led Lenser XEO 19R Otsavalaisin

Käyppä ostamassa tiukinta chiliä mitä kaupasta löydät, lämää koko kasa suuhus ja odottele fiilistä. Melkein samanlaisen olotilan aiheuttaa uutuustuote Led Lenser XEO 19R, sillä tässä valaisimessa on ROIMASTI POTKUA!

Tämän valaisimen ominaisuuksien kanssa ei sitten ole nirsoiltu. Led Lenser XEO 19R ei ole pelkästään otsavalaisin, vaan se muuntautuu moneksi muuksikin, sillä laitteen ja sen ladattavan akun saa kiinni vyölle/rinkkaan/takin taskuun, polkypyörään tai muuhun kulkuneuvoon ja on se muunneltavissa vielä ihan tavalliseksi käsikäyttöiseksi valaisimeksikin. Paketin mukana toimitetaan noin kahdeksan erillistä kiinnitystelinettä jokaiseen käyttötarkoitukseen ja koska kaikkien tellinkien vastakappaleet ovat samanlaisia, käy laitteen asennus helposti rähmäkäpäläisemmältäkin kaverilta.

Ominaisuudet

Valomoodit, valaisimen monikäyttöisyys, keveys, kaikki nuo tekevät Led Lenser XEO 19R:stä markkinoiden parhaan modulaarisen LED-valaisimen. Valontehon suhteen löytyy useita eri valomoodeja ja niitä varten paketin mukana toimitetaan suomenkielinen manuaali. Polttimo-osion päältä löytyvät virtanappi käynnistää valon, mutta eri ohjelmat ja valonteho valitaan erikseen napin ympärillä olevilla kumitetuilla nuolinäppäimillä. Voit käyttää valaisinta ihan normaalisti päälle/pois-tavalla, mutta XEO 19R kykenee suoraan useampaan eri moodiin, joten sinun ei tarvitse aina käydä läpi kaikki valotehoja löytääkseni viimeksi käytetyn. Voit valita täystehon, himmeän valotehon, hitaan merkinanto-/vilkkuvalon tai näppärän esimerkiksi morsetukseen soveltuvan herkemmän on/off-moodin avulla.

Valokeila

Valokeilaa voi säätää molempien polttimoiden omilla vivuilla, eli voit portaattomasti säätää valokeilaa laajasta keskitettyyn tai valita molemmat säätämällä toisen valokeilan tiukaksi ja toisen laajaksi. Valoyksikön voi lisäksi ohjata osoittamaan suoraan, ylös tai alaspäin riippuen kiinnityksestä.

Mittoja ja teknistä tietoa

Polttimon läpimitta – 38.3 mm
Polttimon lasin suojaluokitus – IPX6
Lampun ja akun yhteispaino – 472 g
Akun maksimivaraus – 32.56 Wh

LED-sommitelma – 2 x High End Power LED
Valotehon skaala – MAX 2000 lm / MIN 200 lm
Valokeilan pituus – MAX 300 m / MIN 100 m
Akunkesto – Maksimiteholla 4 h / Minimiteholla 20 h

Kiinnitysyksikkö

Enää ei välttämättä tarvitse valaisinta polkupyörään, otsalle ja taskuun erikseen, sillä XEO 19R suoriutuu kaikista haasteita monipuolisen kiinnityspakettinsa avulla. Lampun mukana toimitetaan kiinnitysyksikkö, millä valaisimen voi laittaa esimerkiksi polkupyörän ohjaustankoon kiinni. Sen ei ole pakko olla pelkästään polkupyörän tanko, vaan se sopii melkein mihin tahansa tankoon asennettavaksi (siis tietyn leveyden rajoissa). Myös akulle on lukuisia eri kiinnityslevyjä ja kaksi erimittaista virtapiuhaa, joten lampun saa asemoitua taatusti haluamallaan tavalla matkan ajaksi. Akun kautta voi ladata myös puhelimen, kameran tai vastaavan USB:stä virtansa saavan laitteen.
Muuta

– Valmistaja Led lenser, USA
– Monikäyttöinen valaisin
– 2000 lumenia
– Ladattava akku
– Modulaarinen kiinnitys
– 20 tunnin käyttö per latausannos
– Kaksi polttimoa
– Huippulaadukas
– Kestävä, erittäin kestävä!

Tutustu laajaan Led Lenser mallistoomme tästä ja tule myymäläämme ostoksille!

 

Saatat myös pitää...

 • Led Lenser P5R.2 Ladattava Taskulamppu Salkussa

  Varasto loppu, liity odotuslistalle

  Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

  Led Lenser P5R.2 Ladattava Taskulamppu Salkussa

  96,00 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • Led Lenser P7.2 Ledvalaisin
  Varasto loppu

  Led Lenser P7.2 Ledvalaisin

  68,00 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • Led Lenser SEO7R Otsalamppu
  Varasto loppuSuositeltu

  Led Lenser SEO7R Otsalamppu

  95,00 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • Led Lenser A5 Valaisin
  Varasto loppu

  Led Lenser A5 Valaisin

  28,95 €
  Lue Lisää Pikakatselu