facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Lee 101 Grandad Aluspaita Valkoinen

86,00 

0 out of 5

Lee 101 Grandad Aluspaita Valkoinen, villa/puuvillasekoitetta, länkkäriretroilua parhaimmillaan, valmistaja Lee Jeans – USA

Erikoismallistoa! Vain pieni rajoitettu erä jäljellä!

Poista

Kuvaus

Lee 101 Grandad Aluspaita Valkoinen, villa/puuvillasekoitetta, länkkäriretroilua parhaimmillaan, valmistaja Lee Jeans – USA

Lee 101 Grandad Aluspaita Valkoinen

Nyt on kyseessä paita, joka on laatuaan ehdottomasti Agentin historian siisteimpiä. Lee 101 Grandad on pitkähihainen, todella tiukasti istuva, autenttista matskua ja siinä todella miellyttävä leikkaus, eikä sitä oikein muuta voi enää paidaltaan toivoa.

Villin lännen meininki

Tämä on se valkokankaalta tuttu länkkärialuspaita. Aivan tajuttoman mukava yllä. Kun ajattelee ukkeleiden pukeutumista Yhdysvaltojen nuoruusvuosina, niin silloin osaattiin tehdä vermeet kunnolla. Ukoilla oli varmaan tasan kaks paitaa käytössä vuosittain ja vaatteiden piti kestää kovaa käyttöä, pesua ja niiden piti onnettomuuden sattuessa olla helposti korjattavissakin. Sopii muuten erinomaisesti meidän myymien Schott NYC -jenkkinahkatakkien kaveriksi!

Materiaali

Tämä eroaa muista paidoista sillä, että tästä löytyy ihan villaakin. Materiaali on 80% puuvillaa ja 20% villaa. Pese ehdottomasti 30 asteen pesulämpötilassa. Älä valkaise, rumpukuivaa tai kuivapese. Jotta paita ei pääse venymään pesun jälkeen, niin kuivaa se mieluiten tasaisella pinnalla.

Muuta

Kaula-aukossa on kolme nappia. Normaali, mutta silti istuva mitoitus. Tuotekuvassa M-kokoinen jantteri ja kuvattu paita on kokoa M.

– Valmistaja Lee Jeans, USA
– Valkoinen
– Miellyttävää matskua
– Sisältää villaa

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, 2XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä