• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
Varasto loppu

Lee 101 Military Buckle Nahkavyö Ruskea

Lee 101 Military Buckle Nahkavyö Ruskea, kevyttä premium -laatuista nahkaa, tumman ruskea, nastasolki, erittäin jykevä ja pitää muotonsa, valmistaja Lee Jeans – USA

Kunnon jenkkien länkkärivyö!

78,00 €

Tyhjennä valinta

Lee 101 Military Buckle Nahkavyö Ruskea, kevyttä premium -laatuista nahkaa, nastasolki, erittäin jykevä ja pitää muotonsa, valmistaja Lee Jeans – USA

Lee 101 Military Buckle Nahkavyö Ruskea

Upean ulkomuotonsa ja laadukkaan materiaalinsa lisäksi vyössä on massiivinen metallinen harjattu sekä taottu vyönsolki. Poikkeuksellisesti solki ei ole normaali rullamekanismillä kiristettävän mallinen, vaan vyö lukitaan paikalle työntämällä T-muotoinen nasta vyönreiästä läpi. On pakko vain kehua Leen 101-malliston ajatonta laadukkuutta. Kun näitä vaatteita ja varusteita käpistelee hetken, niin voi hyvin uskoa samaisten vempeleiden olleen käytössä jo 1800-luvun loppupuolella. Hinta on kova, mutta piru vie että ovat lujaa tekoa!

Materiaali

100% aitoa kunnon lehmännahkaa. Kestää ja pysyy huollettuna hyvänä pitkään. Terässoljen voi aina laittaa uuteen vyöhön kiinni, jos vanhasta alkaa loppua puhtia.

Mitat & koko

Leveyttä vyöllä on suunnilleen standardinahkavyön verran eli 4,5 cm.

Villin lännen meininki

Tämä on se valkokankaalta tuttu länkkärivyömalli. Aivan tajuttoman komea ja kestävä. Kun ajattelee ukkeleiden pukeutumista Yhdysvaltojen nuoruusvuosina, niin silloin osaattiin tehdä vermeet kunnolla. Ukoilla samat rytkyt yllä vuodesta toiseen töissäkin ja vaatteiden piti kestää kovaa käyttöä, pesua ja niiden piti onnettomuuden sattuessa olla helposti korjattavissakin. Sopii muuten erinomaisesti meidän myymien Schott NYC -jenkkinahkatakkien kaveriksi!

Tutustu laadukkaaseen ja vanhanajan malliin tuhtiin flanellipaitaan Lee 101 Sportswear Lacrosseen tästä!

– Valmistaja Lee Jeans, USA
– Jykevä länkkärimallinen vyö isolla soljella
– Tumman ruskea
– Nastalukitteinen solki, solki hiukan kaarevanmallinen (mattasolki)
– Erittäin pitkäikäinen ja laadukas
– Mallistossa kaksi eri pituutta (100 ja 105cm)
– parempilaatuista Lee 101 mallistoa

 

Saatat myös pitää...