• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Lee 101 Military Nahkavyö Ruskea

Lee 101 Military Belt, kevyttä premium -laatuista nahkaa, vaalean ruskea, erittäin jykevä mahkavyö joka varmasti pitää myös muotonsa.

88,00 € 65,00 €

Tyhjennä valinta
Avainsanat: , , , Brand:

Lee 101 Military Nahkavyö Ruskea, kevyttä premium -laatuista nahkaa, vaalean ruskea, erittäin jykevä ja pitää muotonsa, valmistaja Lee Jeans – USA

Lee 101 Military Nahkavyö Ruskea

Upean ulkomuotonsa ja laadukkaan materiaalinsa lisäksi vyössä on kolme paksua vyölenkkiä, joissa yhdessä on sivulla roikkuva metallilenkki. Koristeena Leen kohokuviointi ja neljä miehekästä metalliniittiä pitävät vyön koossa rankassakin käytössä. Yksipiikkinen malli joka on tehty kestämään.

Villin lännen meininki

Tämä on se valkokankaalta tuttu länkkärivyömalli. Aivan tajuttoman komea ja kestävä. Kun ajattelee ukkeleiden pukeutumista Yhdysvaltojen nuoruusvuosina, niin silloin osaattiin tehdä vermeet kunnolla. Ukoilla samat rytkyt yllä vuodesta toiseen töissäkin ja vaatteiden piti kestää kovaa käyttöä, pesua ja niiden piti onnettomuuden sattuessa olla helposti korjattavissakin. Sopii muuten erinomaisesti meidän myymien Schott NYC -jenkkinahkatakkien kaveriksi!

Materiaali

100% aitoa kunnon lehmännahkaa. Kestää ja pysyy huollettuna hyvänä pitkään. Terässoljen voi aina laittaa uuteen vyöhön kiinni, jos vanhasta alkaa loppua puhtia.

Mitat & koko

Vyö on aavistuksen standardinahkavyötä paksumpi ja leveyttä on n. 5,5 cm. Saatavana tällä hetkellä vain 100cm pituus. Tervetuloa tutustumaan.

– Valmistaja Lee Jeans, USA
– Leveä nahkavyö
– Vaaleanruskea
– Todella laadukas
– Levennetty nahkaosa soljen alapuolella
– Tukeva avaimenperä lenkki

Tutustu myös Lee 101 Grandad pitkähihaiseen paitaan tästä!

Saatat myös pitää...