• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

Lee 101 Sportswear Lumberjack Kauluspaita

Lee 101 Sportswear Lumberjack Kauluspaita, paksua puuvillakangasta, ruudullinen, todella ainutlaatuinen kauluspaitakokemus, valmistaja Lee Jeans – USA

Erikoismallistoa, rajoitettu erä!

145,00 €

Tyhjennä valinta

Lee 101 Sportswear Lumberjack Kauluspaita, paksua huippulaadukasta puuvillakangasta, ruudullinen, järkyttävän miellyttävä päällä, valmistajaa Lee – USA

Lee 101 Sportswear Lumberjack Kauluspaita

Erikoinen nimi tälläiselle ruutupaidalle mutta minkäs teet. Todella miellyttävän paksua puuvillaa ja vieläpä pari kertaa pestynä säilyttää muotonsa. Metsurihenkisyys on vahva ja vanhan ajan lännen asustetyyliin sopiva laadukkuus läsnä. Paidat on tehty käsin alusta alkaen ja niissä on sitä jotain, mikä pitää vain itse kokea ja sormin tunnustella.

Materiaali

Lee 101 Sportswear Kauluspaita on valmistettu 100% puuvillasta, puuvillan paino liikkuu siellä 190gr hujakoilla. Paidassa on kaksi napeilla suljettavaa rintataskua, jotka on tikattu niin perusteellisesti ja nätisti kiinni kankaaseen, että huh ja vielä kerran huh.

Muuta

Ylin nappi erilainen kuin muut napit, ilmeisesti ajatuksen on ollut se, että paidan saa suljettua helposti yhdellä kädellä.  Normaali, mutta silti istuva mitoitus. Tämä paita on sen verran paksu että käyttötarkoituksia löytyy meilkein kaikkiin vuodenaikoihin paitsi jos kesä on intiaani! Pitkähihainen malli, joka on omiaan esimerkiksi nahkatakin alla tai muuten vain vähän enemmän eristystä vaativissa ilmastoissa.

– Valmistaja Lee Jeans, USA
– Pohjaväri vihreä, kirjava ruutukuvio
– Miellyttävää matskua, paranee vain käytössä
– 100% puuvillaa

Saatat myös pitää...