• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Lee 101B Just Rinsed Farkut

Lee 101B Just Rinsed Farkut, autenttinen amerikkalainen vaate, väljä cowboy-tyylinen farkkumalli, napillinen, valmistaja Lee  – USA

Vain yksi koko jäljellä 30″32″!

168,00 € 115,00 €

Tyhjennä valinta

Lee 101B Just Rinsed Farkut, autenttinen amerikkalainen vaate, väljä cowboy-tyylinen farkkumalli, napillinen malli, valmistaja Lee – USA

Lee 101B Just Rinsed Farkut

Tiesitkös, että ekat Lee 101-farkut tehtiin vuonna 1924? Entä onko tietoa siitä, että ihan ensimmäiset vetoketjulliset farkut (101-Z) tehtiin vuonna 1926? Nämä nippelitiedot voivat kertoa jo jotain perinteikkähästä 101-mallistosta. Numeroiden jälkeen tuleva kirjain, tässä tapauksessa kirjain B, tarkoittaa Buttonia eli nappeja. 101B on perusidealtaan väljä cowboy-leikattu malli, jonka haaraleikkaus on kohtalaisen korkea(, mutta Leen jenkkitermeillä ”normaali”).

Materiaali

Tämän farkun kangas poikkeaa muista 101B:n malleista sillä, että sen sävy on itsessään aavistuksen pesty ja kankaan tuntu on samalla saatu hieman pehmeämmäksi. Kannattaa olla varuillaan tälläisten autenttisesti värjättyjen farkkujen kanssa, joiden väriä ei ole käytännössä pesty, vaan vain ”huuhdeltu”. Ne voivat hyvin todennäköisesti jättää jälkiä mm. valkoisiin sohviin tai pesussa muihin vaatteisiin. Tämän takia pese farkut pari kertaa yksin 40 asteessa ja nurinpäin. Älä rumpukuivaa, valkaise tai kuivapese.

Taskut

Tässä mallissa on kaksi avointa etutaskua. Oikeanpuolimmaisen taskun päällä on vielä pieni tasku, johon sopii tunkea esimerkiksi zippoa tai vastaavaa pientä tavaraa. Takataskut ovat kookkaat ja avoimet.

Muuta

Farkkujen takaosassa on samanlainen kiristysremmi kuin ensimmäisissä ikinä valmistetuissa leen farkuissa. Seplaus suljetaan napeilla ja sepaluksen yläosa on huomattavasti tukevampi kuin missään muissa malleissa. Saumat ovat koristeelliset ja kullan väriset. Farkut ovat kasattu pääsääntöisesti kolmisaumaustekniikalla, joka poikkeaa semmosten nönnönnöö-valmistajien yksisaumatekusta sillä, että lankaa on kolme kertaa enemmän. Toisin sanoen nää on hurjasti kestävämmät. Tuotekuvassa esiintyvä jantteri käyttää normaalisti kokoa 32″32″ ja kuvatut farkut ovat kokoa 32″32″. Jos et diggaa rennoista ja aavistuksen väljistä farkuista, niin nää ei vältsyyn ole sulle kivat. Jos tykkäät, niin sit ne on!

Katso farkkuihin sopivat Underground Biker boots saappaat tästä!

– Valmistaja Lee, USA
– Just Rinsed -kangas
– Väljä malli
– Normaali määrä taskuja
– Laadukkaat
– Erittäin mukavat yllä

Saatat myös pitää...