• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 9kpl jäljellä

Lee Favorite T-Paita Harmaa

Lee Favorite T-Paita harmaa, miellyttävä, löytyy myös tumman sinisenä! Saatavana vain rajoitettu erä, tilaa nopeasti ennenkuin loppuvat kesken!

Erikoismallistoa, rajoitettu määrä!

49,99 € 36,00 €

Tyhjennä valinta

Lee Favorite T-Paita Harmaa, miellyttävää pehmeää kampapuuvillaa, löytyy myös tumman sinisenä, valmistaja Lee Jeans – USA

Lee Favorite T-Paita Harmaa

Leen vastaus t-paitarintamalla on Favorite, ja nimensä mukaan monien lempparipaita. Peruspaidan määritteet ylittyy astetta laadukkaammalla kankaalla, mukavalla istuvuudella ja oranssin kirjavalla printillä rinnassa. Paita on siis tyylikäs ja kuitenkin erottuu muista Leen laadukkuudella. Tämän T-paidan suunnittelussa ei olla tehty kompromisseja!

Materiaalia

90% puuvillaa ja 10% polyesteriä, pesulapussa lukee notta 40-astetta on riittävä pesulämpötila. Käyttäkää maalaisjärkeä 🙂 Printtiä suojellaan kääntämällä paita pesun ajaksi ympäri.

Muuta

Ei kai siinä ketään, tässä on sinulle hyvä t-paita! Käytämme itsekin ja tuskin riisumme. Ei maadu kainaloista kovassakaan käytössä, tämän vakuutamme. Kangas on hekumallisen mukavan tuntuista ja pysyy sellaisena vielä X:nnen pesukerran jälkeen! Lee Favorite T-Paita kuuluu Lee 101 erikoismallistoon, jota on tarjolla vain rajattu määrä!

Tutustu myös laadukkaaseen Lee 101 Sportswear kauluspaitaan tästä!

– Valmistaja Lee Jeans, USA
– Klassinen t-paita
– Harmaa, löytyy myös tummansinisenä
– Mukava ja kestävä puuvillakangas

Saatat myös pitää...