facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Lee Favorite T-Paita Sininen

49,99 

0 out of 5

Erikoismallisto! Lee Favorite T-Paita Sininen, miellyttävä, löytyy myös harmaana! Saatavana vain rajoitettu erä, toimi nopeasti!

Poista
Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , Brand:

Kuvaus

Lee Favorite T-Paita Sininen, miellyttävä, laadukas ja mukavan pehmeä päällä, oranssi printti, löytyy myös harmaana!

Lee Favorite T-Paita Sininen

Leen vastaus t-paitarintamalla on Lee Favorite T-Paita Sininen, ja nimensä mukaan monien lempparipaita. Peruspaidan määritteet ylittyy astetta laadukkaammalla kankaalla, mukavalla istuvuudella ja oranssin kirjavalla printillä rinnassa. Paita on siis tyylikäs ja kuitenkin erottuu muista Leen laadukkuudella. Tämän T-paidan suunnittelussa ei olla tehty kompromisseja!

Materiaalia

90% puuvillaa ja 10% polyesteriä, pesulapussa lukee notta 40-astetta on riittävä pesulämpötila. Käyttäkää maalaisjärkeä 🙂 Printtiä suojellaan kääntämällä paita pesun ajaksi ympäri.

Muuta

Ei kai siinä ketään, tässä olisi sinulle hyvä t-paita! Käytämme itsekin ja tuskin riisumme. Ei maadu kainaloista kovassakaan käytössä, tämän vakuutamme. Kangas on hekumallisen mukavan tuntuista ja pysyy sellaisena vielä X:nnen pesukerran jälkeen! Saatavana myös rajoitettu erä harmaan värisenä.

-Lee Favorite premium T-paita
-Tumman sininen, löytyy myös harmaana!
-Tosi mukava ja kestävä
Lee 101 t-paita mallistoa

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, 2XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä