• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 5kpl jäljellä

Lentäjän Nahkahuuva Musta

Lentäjän Nahkahuuva Musta, “RAF Flyers Cap”, lentäjän päähine, “huuva”, miellyttävän pehmeää ja kevyttä nahka materiaalia, valmistaja Fostex

45,00 € 36,00 €

Tyhjennä valinta

24Lentäjän Nahkahuuva Musta, “German Type 1943 Flyers Cap”, lentäjän päähine, “huuva”, miellyttävän pehmeää ja ohutta nahkaa, valmistaja Fostex

Lentäjän Nahkahuuva Musta

Tämä alkuperäisen vuoden 1943 Saksan ilmavoimien lentäjähatun mukaan veistetyn hatun on jokaisen sohvaperunapilotin ehdoton vakiovaruste. Taatusti nafti istuvuus ja suht häpeilemätön nahkanhaju luo taatusti autenttisen lentäjäfiiliksen. Muista myös kunnolliset lentäjänlasit!

Materiaali

Ulkopuolelta 100% nahkaa, sisällä 100% puuvillavuori.

Muuta

Huuvan saa tietysti sidottua kiinni leuan alle nahkaremmi/metallisolki -menetelmällä. Hatun ympärillä on nahkainen kiristysremmi, jotta huuvan saa tiivisti oman kupolin ylle pingoitettua. Lisäksi molemminpuoliset korvanreiät saa suljettua napein, jos ei halua pitää tuuletusta päällä. Tää on oikeasti hauska päähine! Mulla on tää just nyt päässä ja virne on korvissa! Hymy on herkässä myös muilla ympäristön immeisillä.

Jos huuva on meiltä loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

-Vuoden 1943 -mallinen lentäjän huuva
-Kiristykset leuan alla ja niskassa
-Korvanreiät, jotka saa piiloon napitetun läpän alle
-Musta
-Nahkaa, puuvillavuori