• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 5,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New3kpl jäljellä

Levenhuk Atom 8-20×25 Kiikarit

Levenhuk Atom 8-20×25 Kiikarit, kompaktit retkikiikarit, toimivat hyvin myös lintubongareille, 8-20 -kertainen suurennus, 25mm etuelementit, musta kuviokumitettu pinta, mukana kaulahihna, kotelo ja mikrokuituliina, valmistaja Levenhuk – USA

Pätevät pikkukiikarit lomareissuille ja linturetkille!

59,90 €

Levenhuk Atom 8-20×25 Kiikarit, kompaktit retkikiikarit, toimivat hyvin myös lintubongareille, 8-20 -kertainen suurennus, 25mm etuelementit, musta kuviokumitettu pinta, mukana kaulahihna, kotelo ja mikrokuituliina, valmistaja Levenhuk – USA

Levenhuk Atom 8-20×25 Kiikarit

Amerikkalainen Levenhuk tarjoaa valikoimassaan tämmöiset erinomaiset pikkukiikarit, jotka sopivat mainiosti matkailijoille, lintuharrastajille ja erityisen hyvin esimerkiksi veneilyyn, jolloin painavat suuremmat kiikarit eivät ole niin mukavia kuin tälläinen kevyempi ratkaisu. Jollainhan pitää roikkua kiinni veneen reunassa tai ruorissa, eikös jeh? Atomit suurentavat kohteen 8-20 -kertaiseksi ja tuottavat tarkennuspyörän avulla terävän näkökentän tutkittavaksi. Näkökenttä on 25mm etuelementin ansiosta kohtuu valoisa, kirkas ja terävä. Levenhukin optiikka ovat testiemme perusteella erittäin erinomaisia hintalaatusuhteeltaan. Jopa nämä edullisemman ääripään mallit ovat laadukkaita ja aidosti päteviä käytössä kuin käytössä.

Kiikarimallistomme, mukaan lukien kunnon raskaat lintukiikarit ja keyet yksilinssiset monokulaarit, löydät kokonaisuudessaan täältä!

Materiaalit

Atomit on valmistettu kestävästä komposiitista ja lasielementit ovat täysin suojapinnoitettua käsiteltyä BK-7 -luokan lasia. Kumitettu silmäkuppi ja kumitettu pintakuviointi kiikarin pinnalla.

Mitat ja paino

Näiden kiikareiden koko on 5,7 x 5,7 x 3,1 cm. Koko paketin paino noin 400 grammaa. Säädettävä pupilliväli 52-74 mm.

Muuta

Kokonsa puolesta laite liikkuu mukana mukana tulevassa vyölaukussa, taskussa ja ankkuroituu tiukasti ranteen tai kaulan taakse mukana tulevalla remmillä. Etuelementit ovat sen verran piilossa kumitetun rungon sisällä, etteivät ne ota osumaa ihan jokaisesta pudotuksesta. Toisaalta optiikka on molemmista päistä helppo kiireessä puhaltaa puhtaaksi ja pitää puhtaana perinteisellä mikrokuituliinalla, jollainen on kätevästi myös mukana myyntipaketissa. Muistaa vain puhaltaa tai muutoin hellästi karistaa hiekan sekä muun naarmuttavan materiaalin pois ennen hinkkausta. Kiikarin rungossa oleva tarkennusrulla on sopivan jämäkkä, jotta sen käyttö sujuu ja tarkennus pysyy napissa tarpeen mukaan.

– Valmistaja Levenhuk, USA
– Kompaktit kiikarit
– 25mm etuelementit
– 8-20x suurennos
– Kevyt rakenne
– Kirkas ja terävä optiikka
– Hyvä valinta myös vähän vaativampaan käyttöön! Kyseessä ei ole mikään lelu!