• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Levenhuk Karma Plus 10×32 Kiikarit

Levenhuk Karma Plus 10×32 Kiikarit, kompaktit vedenpitävät laatukiikarit, toimivat hyvin lintubongareille ja luontoretkilijöille, 10-kertainen suurennus, 32 mm etuelementit, vaaleanharmaa kuviokumitettu pinta, kaulahihna, mukana kotelo ja mikrokuituliina, valmistaja Levenhuk – USA

Vedenpitävät pikkukiikarit luontoreissuille, veneilyyn ja erityisesti linturetkille!

99,90 €

Levenhuk Karma Plus 10×32 Kiikarit, kompaktit vedenpitävät laatukiikarit, toimivat hyvin lintubongareille ja luontoretkilijöille, 10-kertainen suurennus, 32 mm etuelementit, vaaleanharmaa kuviokumitettu pinta, kaulahihna, mukana kotelo ja mikrokuituliina, valmistaja Levenhuk – USA

Levenhuk Karma Plus 10×32 Kiikarit

Amerikkalainen Levenhuk tarjoaa laadukkaat, vedenpitävät ja reissukolinoita kestävät pikkukiikarit, jotka sopivat mainiosti luontomatkailijoille, lintuharrastajille ja erityisen hyvin esimerkiksi veneilyyn, jolloin painavat suuremmat kiikarit eivät ole niin mukavia kuin tälläinen kevyempi ratkaisu. Jollainhan pitää roikkua kiinni veneen reunassa tai ruorissa, eikös jeh? Karma Plussat suurentavat kohteen 10-kertaiseksi ja tuottavat tarkennuspyörän avulla terävän ~5,6 -asteisen näkökentän tutkittavaksi ja näkökenttä on 32 mm etuelementin ansiosta kohtuu valoisa, kirkas ja terävä. Levenhukin optiikka ovat testiemme perusteella erittäin erinomaisia hintalaatusuhteeltaan. Erityisesti nämä hieman hinnakkaammat mallit ovat jo todella laadukkaita ja aidosti päteviä myös ammattilaisten vaativassa käytössä. Kiikarimallistomme, mukaan lukien kunnon raskaat lintukiikarit ja keyet yksilinssiset monokulaarit, löydät kokonaisuudessaan täältä!

Materiaalit

Karma Plussat on valmistettu kestävästä komposiitista ja lasielementit ovat täysin suojapinnoitettua käsiteltyä BaK-4 -luokan lasia. Kumitettu silmäkuppi ja kumitettu pintakuviointi kiikarin rungon pinnalla. Sisäinen huipputekninen typpivaippa varmistaa kiikarien vedenpitävyyden.

Mitat ja paino

Näiden kiikareiden koko on 13,5 x 12,7 x 4,8 cm. Laitteen paino on 560 grammaa. Säädettävä pupilliväli 56-74 mm.

Muuta

Kokonsa puolesta laite liikkuu kentällä näppärästi joko pakettiin kuuluvassa vyölaukussa, taskussa ja ankkuroituu tiukasti ranteen tai kaulan taakse mukana tulevalla remmillä. Etuelementit ovat sen verran piilossa kumitetun lipan alla, ettei se ota osumaa ihan jokaisesta pudotuksesta. Toisaalta optiikka on molemmista päistä helppo kiireessä puhaltaa puhtaaksi ja pitää puhtaana perinteisellä mikrokuituliinalla, jollainen on kätevästi myös mukana myyntipaketissa. Muistaa vain puhaltaa tai muutoin hellästi karistaa hiekan sekä muun naarmuttavan materiaalin pois ennen hinkkausta. Kiikarin rungossa oleva tarkennusrulla on sopivan jämäkkä, jotta sen käyttö sujuu ja tarkennus pysyy napissa tarpeen mukaan. Soveltuu käytettäväksi myös silmälasien kanssa!

– Valmistaja Levenhuk, USA
– Kompaktit vedenpitävät kiikarit
– 32mm etuelementit
– 10x suurennos
– Irtosuojakupit taka- ja etuelementeille
– Kevyt rakenne
– Kirkas ja terävä optiikka
– Hyvä valinta vaativaan ammattilaiskäyttöön! Kestää kolhuja ja käyttöä erinomaisesti!