Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Levenhuk LabZZ MC2 10×25 Monokulaari

Levenhuk LabZZ MC2 10×25 Monokulaari, pieni ja kevyt “monokiikari” eli kaukoputki, 10-kertainen suurennus, 25mm etuelementti, vihreä kuviokumitettu pinta, rannehihna, mukana kotelo ja mikrokuituliina, valmistaja Levenhuk – USA

Kätevä pikkuoptiikka tähystystarpeisiin luonnossa, retkille ja vaikka aloittelevalla lintubongarille!

28,00 €

Levenhuk LabZZ MC2 10×25 Monokulaari, pieni ja kevyt “monokiikari” eli kaukoputki, 10-kertainen suurennus, 25mm etuelementti, vihreä kuviokumitettu pinta, rannehihna, mukana kotelo ja mikrokuituliina, valmistaja Levenhuk – USA

Levenhuk LabZZ MC2 10×25 Monokulaari

Amerikkalainen Levenhuk iskee pöytään erinomaisen monokulaarin eli yksilinssisen “kiikarin”, joka sopii aloitteleville luontomatkailijoille, lintuharrastajille ja erityisen hyvin myös lasten käyttöön ensimmäiseksi tähystimeksi, melkein kiikariksi tai kaukoputkeksi. LabZZ MC2 suurentaa kohteen 10-kertaiseksi ja tuottaa tarkennuspyörän avulla terävän 7-asteisen näkökentän tutkittavaksi. Levenhukin optiikka ovat testiemme perusteella erittäin erinomaisia hintalaatusuhteeltaan. Jopa nämä edullisemman ääripään mallit ovat laadukkaita ja aidosti päteviä käytössä kuin käytössä. Levenhuk-mallistomme, mukaan lukien kunnon raskaat lintukiikarit ja keyet pikkukiikarit, löydät kokonaisuudessaan täältä!

Materiaalit

LabZZ MC2 on valmistettu kestävästä komposiitista ja lasielementit ovat käsiteltyä BK-7 -luokan lasia. Kumitettu silmäkuppi ja kumitettu pintakuviointi kaukoputken pinnalla.

Mitat ja paino

Pikkuruisen laitteen koko on vain 12,5 × 6 × 4,5 cm. Koko paketin paino 120 grammaa.

Muuta

Kokonsa puolesta laite liikkuu mukana paljon mukavammin kuin painavat perinteiset kiikarit. Voit kuljettaa LabZZ MC2:asi matkoillasi paketin kylkiäisenä tulevassa vyömallisessa suojalaukussa, taskussa ja ankkuroituu tiukasti ranteen ympärille näppärän remmin avulla. Etuelementti on sen verran piilossa kumitetun lipan alla, ettei se ota osumaa ihan jokaisesta pudotuksesta. Toisaalta optiikka on molemmista päistä helppo kiireessä puhaltaa puhtaaksi ja pitää puhtaana perinteisellä mikrokuituliinalla, jollainen on kätevästi myös mukana myyntipaketissa. Muistaa vain puhaltaa tai muutoin hellästi karistaa hiekan sekä muun naarmuttavan materiaalin pois ennen hinkkausta. Kiikarin varressa oleva tarkennusrulla on sopivan jämäkkä, jotta sen käyttö sujuu ja tarkennus pysyy napissa tarpeen mukaan.

– Valmistaja Levenhuk, USA
– Kompakti kaukoputki
– 25mm elementti
– 10x suurennos
– Kevyt
– Edullinen
– Laadukas valinta aloittelijalle!